hvordan man kan installere software på et SD kort uden ActiveSync

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-08-24

Der er mange steder, du kan gemme software til , når du installerer det på din computer , herunder Attached Storage -udstyr som fx USB -flashdrev og SD -kort . Det er muligt at installere programmer på SD- kortet , men du kan ikke bruge de gemte data på andre computere . Hvis du ikke har Activesync-en mobiltelefon program som lader dig tilslutte en mobiltelefon til computeren-du skal være i stand til at installere softwaren på SD- kortet uden problemer

Du skal bruge:
SD -kortlæser .


1 .
Slut SD kortlæser i en af USB-portene på computeren . Kontroller, at USB -kablet er sat helt ind , ellers er systemet ikke kommer til at afsløre SD -kortet .
2 .
Sæt SD -kortet i SD -kortlæser . Computeren vil sige, at det har opdaget en ny , aftageligt enhedsikonet.
3 .
Dobbeltklik på den downloadede program til at starte installationsguiden , eller indsætte installations-cd'en i computerens diskdrev for at starte guiden .
4 .
Klik på "Næste " på velkomst siden , så læs igennem og acceptere licensaftalen . Efterlad anlægget navn som det er, vælg derefter " Gennemse " for installationsstedet . Vælg den SD pleje flytbare enhed som installationsstedet . Klik på " OK "og derefter " Install " og programmet installeres direkte på SD- kortet .


Previous:Hvordan kan jeg downloade og installere gratis lexmark x9350 printer software? Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change