Hvordan kan jeg downloade en internet føreren, når jeg ikke kan få adgang til internettet ?

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-27

Når du har et problem med din computer og en af dine enheder ikke fungerer korrekt , kan du normalt ordne det med en hurtig internet download . Men når netkort , som du bruger til at oprette forbindelse til internettet ikke virker , skal du være lidt mere kreativ for at få dine chauffører

Hvad du behøver

For at få de drivere , du behøver for at komme tilbage på internettet, vil du have et par ting handy .

Du skal have adgang til en computer med en fungerende internetforbindelse . Hvis dine venner har travlt , eller du blot ønsker at gøre det selv , biblioteker er ofte et godt sted at hoppe online og hente de filer, du har brug for uden at betale nogen penge .

Derefter skal du en bærbar lagerenhed med mindst 256 MB hukommelse . Et USB -flashdrev er den bedste , da flash- drev fungerer godt med en bred vifte af computere og er ganske billigt , hvis du ikke tilfældigvis har en liggende allerede .

Endelig vil du bruge modelnummeret på din netværksadapter-eller din computer , i visse tilfælde-til at hjælpe dig hente den korrekte driver . Dette trin er lidt mere kompliceret , da det varierer fra computer til computer , men du kan ofte bestemme model af din computer med et hurtigt blik på sagen , eller ved at henvise til den dokumentation, der fulgte med den .

Download Network Drivers

Når du har modelnummeret på din computer eller netværkskort , som du kun brug for, hvis du har en specialbygget computer , eller hvis du har købt dit netkort adskilt fra resten af din computer , får på en Internet -computer og gå til producentens websted . Når der , vil du som regel finde en knap , der siger noget som " støtte " på hjemmesiden , som vil føre dig til drivere til enheden , når du indtaster det relevante modelnummer . Hvis du har en Dell eller en HP , se " Ressourcer " for direkte links til relevante områder af deres hjemmesider . Download drivere til skrivebordet , så du kan finde dem senere .

installere nye drivere

Når du har downloadet drivere , skal du indsætte din flash -drev og derefter klikke på " Min computer . " Find din flash -drev blandt andet oplagring vist enheder, og kopiere og indsætte de drivere , du har hentet til skrivebordet på flash- drev.

Når dette er færdig , skal du blot tage flashdrevet tilbage til computeren , der skulle driverne , skal du indsætte den i en ledig USB port, åbne din flash -drev via " Denne computer " igen ved at dobbeltklikke på det , og dobbeltklik på din nye drivere til at installere dem . Eller, hvis chaufførerne er i en mappe , finde den fil , der har en udvidelse , der sluttede i " . exe " og dobbeltklik på , at for at installere driverne .


Previous:Grundlæggende computer kabler Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change