Hvordan slår jeg min bærbare computer til en dvd- afspiller til mit TV ?

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-27

For nylig laptops bliver brugt som video- spillere til fjernsyn . Det er nemt at oprette en bærbar der skal bruges som en DVD -afspiller på få minutter med den rigtige ledninger og forbindelser

S-Video

Den første forbindelse , der er blevet meget udbredt på bærbare computere har været S-Video -forbindelse . Denne forbindelse er ét kabel og forbinder fra den bærbare computer til fjernsynet for at vise video . Når du har fundet kanalen videoen er tændt ( normalt ekstra kanal eller kanal 3 eller 4 ) at sikre, at billedet virker , er det tid til at sætte lyd i.

Lyden vil kræve en RCA splitter , som kan findes på ethvert lokale elektronik butik . Dette vil sætte ind i højttaleren stikket på computeren og dele det , så et sæt røde og hvide RCA- kabler kan stik i fjernsynet fra computeren giver dig både lyd og video . Din computer vil nu have lyd og video vises gennem tv og kan køre dvd'er og andre medier på det .

RCA kabler

Den anden mulighed , at nogle bærbare computere har , er det RCA kabel . Det er tre simple kabler , der fletter ind i en , der kan forbinde den bærbare i fjernsynet . Mest bemærkelsesværdigt fundet på Media pc'er , eller designet pc'er skal bruges til film og musik i tv og radioer , dette setup er hurtig i , at de tre ledninger ( gul for video og rød og hvid til lyd ) vil tage sig af alt uden at kræve nogen andre specielle ledninger eller tilslutninger .

Når de røde , hvide og gule ledninger er tilsluttet fra tv til den bærbare computer , tune ind den angivne kanal og tv vil vise lyd og video af alt på computeren . Du kan nu gå ind i media player og bruge den til at afspille dvd'er .


Previous:hvordan du opretter en ny partition til fri agent Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change