computer byggekvalitet tjekliste

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-24

Evaluering af bygge kvaliteten af en producents pc'er er en god idé inden du gør dit eget køb . Byggekvalitet henviser både til den kaliber af de dele medfølger ( navn mærke versus generiske komponenter ) samt den overordnede renlighed og tilgængelighed af computeren miljøet . Over gennemsnittet byggekvalitet kan medvirke til at sikre, at computeren vil have en længere levetid end en computer , der er bygget uden en tilsvarende opmærksomhed på detaljer .

Komponent byggekvalitet

Sørg for , at fabrikanten har benyttet kun ( eller det meste) navn mærke komponenter i din PC fra pålidelige producenter . Opnå dette ved at søge online for de forskellige mærker i din pc ( inklusive hukommelse , harddisk , grafikkort og bundkort ) og læsning brugeranmeldelser at afgøre, om producenten forsøger at sadel du med en ringere komponent . Navne af høj kvalitet komponent producenter inkluderer Maxtor og Western Digital ( harddiske ) , Crucial , G-Skill , Corsair , OCZ og Mushkin (memory ) , Abit , ASUS , DFI og EVGA ( bundkort ) og XFX , EVGA , BFG og PNY ( grafikkort ) .

Interiør byggekvalitet

Tjek det indre af sagen at afgøre, hvor detaljeret udbetalt i byggeprocessen . Ideelt set bør sagen være fri for unødig forhindring , mens der vil være nogle kabler til stede , bør der ikke være kabler strøet om maskinen på bedste beskub . Du skal være i stand til nemt adgang til alle individuelle komponenter til fjernelse uden unødig besvær , og enhver fan i ordningen bør uhindret .

sag Airflow

Undersøg luftstrømmen i sagen at afgøre, om dine komponenter er på en forhøjet risiko for overophedning . Der bør være mindst to fans til stede i den sag ( ikke medregnet blæsere på bundkortet eller grafikkortet ) . Ideelt set bør ventilatorer være udvisning luft mod toppen af sagen , som varme stiger . Byggekvalitet er overlegen , hvis der er yderligere fans blæser på harddisken så godt, som har tendens til at få varme ved længerevarende adgang perioder .


Previous:hvordan man kan regne ud , hvor meget hukommelse til at købe til min computer Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change