den bedste måde at rengøre musen til computeren

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-21

At holde en mus arbejder for at et optimalt niveau , der er rutine rengøring skal holde det på sporet . Mens meget simpel, glider tanken om faktisk at rense musen normalt folks bevidsthed som en akkord , der skal gøres . Heldigvis rengøring er ikke meget hårdt og tager sekunder med en smule af know -how og de rigtige værktøjer

Essential Mus Rengøring

Musen skal ikke sættes i computeren, mens du gør en rensning som den elektriske chok blandet med en fugtig klud kan føre til en uønsket stød . Afhængigt af hvilken type af mus , rengøring toppen og bunden af musen vil tørre væk uønsket snavs og film , som kan skade driften . Hvis musen er en optisk ( laser ) mus , vil dette være alle , der er brug for rengøring .

Men ældre mus , der har bolden kræver en smule mere herunder fjernelse af bolden og rengøring af indeni . Den måde at fjerne bolden til at vride sin dækning mod uret for at give dække og bolden til at komme ud . Når du er inde , vil der være to hjul på hver side , der skal hånd renses for at fjerne fnug og andre partikler for at muliggøre musen til at blive mere jævn , når det er sat sammen igen . Sætte bolden tilbage og sikre dækning , og det er renseprocessen .

Efter at have ventet for musen at tørre , vil det være klar til at blive sat tilbage i computeren og testet for at se effekten af hvor godt det virker efter rengøring .


Previous:hvordan du opretter en mp3- lydfil på en mac Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change