den bedste måde at tilslutte en computer til et plasma-tv

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-25

Plasma-tv bliver mere og mere integreret med den personlige computer . De to teknologier er nu så kompatible , at mange forbrugere er nødlanding på vand deres kabler bokse og dvd-afspiller og bare koble deres plasma -tv til deres computere . Processen er ret enkel , men kræver en lille mængde af planlægning og tilslutning kompatibilitet for at sikre den højeste billedkvalitet

tilslutte en computer til en Plasma TV

Undersøg plasma -tv . For at opnå den bedste billedkvalitet fra plasma -skærmen , skal du have DVI , VGA eller HDMI -indgange . Dette vil vise , om skærmen er i stand til at vise billeder danne en personlig computer . Af disse giver HDMI den bedste billedkvalitet og bør bruges hvis det findes .

Hvis der er en forenelighed problem , for eksempel har plasma -skærmen DVI og computeren en HDMI- port , skal du bruge en konverter kabel . Det er relativt billigt og vil kun forårsage en mindre reduktion i billedkvalitet . Husk at have en HDMI /DVI /VGA -indgang på plasma -tv selv og en matchende input ( konverter kabel , hvis det er nødvendigt ) på videokortet af den personlige computer .

plasma-tv vil også være nødvendigt native opløsning , der ligner den personlige computer, der bruges . SVGA opløsning er den mest almindelige for laptop eller bærbare pc'er , og bør anvendes for den højeste billedkvalitet . " Den native opløsning beskriver den faktiske opløsning af plasma skærmen , og ikke en løsning på levering signal , " Plasma TV Buying Guide rapporter . " Når leveringen format er højere eller lavere end det fladskærms indfødte pixel opløsning , vil leveringen signalet blive konverteret til plasma 's native opløsning gennem en intern konverter . Generelt , jo tættere det indgående billede signal til den indbyggede pixelopløsning på plasma display skærm-jo bedre billede ",

Køb et HDMI -kabel eller passende konverter kabel . Tilslut input til strøm -down plasma-tv . Forbind udgang til strøm-up personlig computer , så et øjeblik for operativsystemet at opdage det nye kabel . Tænd for plasma- tv , så computeren til at påvise tilstedeværelsen af den nye komponent . Sæt en dvd eller køre en anden video programmet fra den personlige computer til at teste opløsning med plasma -tv . Juster opløsningen til personlig smag .


Previous:hvordan man kan kombinere to eller flere interne harddiske i en Next:hvordan man åbner en postsættet



 

Kommentarer

Code:
change