forskellige ergonomiske tastaturer

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-22

For dem , der bruger timer hver dag på en computer, stress og stamme af at skrive , kan forårsage alvorlige sundhedsproblemer. Den gentagne trykke og strække forbundet med at skrive ofte resulterer i en belastningsskader (RSI ) . Ergonomiske tastaturer er designet til at minimere muskel belastning og forhindre RSIs .

lodret split tastatur

Til lodret split tastaturer faste hånd sektioner er placeret lodret. De udgør en 'hånd-ryste « kropsholdning , hvilket betragtes som ideel til underarme og hænder . De vertikalt arrangeret kooperativ tastaturet halvdele giver brugeren mulighed for at sidde med tastaturet direkte på skødet eller en overflade uden belastning .

BAT Keyboard

BAT tastaturer har kun et par nøgler og kan bruges med en hånd eller to . I stedet for den traditionelle en-til-en -time nøgle presning , , bogstaver tal er makroer og kommandoer repræsenteret ved kombinationer af tastetryk , kaldet akkorder . Ud over at reducere belastningen og træthed , siger brugerne af BAT tastaturer øger hastighed og produktivitet .

Kinesis Keyboard

Den Kinesis tastaturet er kurvede at rumme den menneskelige hånd . Der er to konkav " skåle " på hver side af tastaturet , hvor hver hånd kan forsigtigt placeres . Tasterne er meget tæt på fingerspidserne , så minimum finger og hånd bevægelse påkrævet.

Datahand Keyboard

Den DataHand Tastaturet består af to separate tastaturer , eller bælg . Hver finger kan aktivere fem knapper med fire i nord , syd , øst , vest retning og ét i nedadgående retning . Tommelfingeren har lignende seks switche , med to på bunden og fire i kompas retninger . Layoutet er QWERTY , men nøglerne er ikke forår trykkes . De holdes på plads med magneter og aktiveres ved hjælp af optiske sensorer . Fordi dette tastatur ombrydes omkring fingrene i en tredimensionel måde , den kørte distance og arbejdet i fingrene , er reduceret væsentligt .


Previous:tilgængelige forhold til det samlede computerens hukommelse Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change