hvad er fordelene ved en smart bord?

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-26

En SMART Board er en form for interaktiv tavle, der hovedsagelig anvendes i undervisningen , der kan vise computerskærme , har touch-screen kapacitet og tilbyder en række andre funktioner, herunder et kamera , der kan projicere billeder på brættet . Udviklet af SMART Technologies , det første debuterede i 1991 og bruges nu i over 100 lande .

Det gør Undervisning Nemmere

En SMART Board kan gøre alt det, en traditionel overhead projektor kan gøre , kun lettere . I stedet for at skabe en gennemsigtighed i et regneark , kan du blot holde regnearket under dokumentet kameraet og det vises på tavlen . Du kan få vist computerskærme let og skrive alle over dem på brættet , skal du bruge en speciel fremhævning værktøj eller endda bruge din finger som mus og styre skærmen uden at gå tilbage til dit skrivebord .

Studerende Like It

Den cutting- edge teknologi SMART Boards ofte går over godt med elever i alle aldre , der er klar til noget mere med end en forelæsning . Dr. Mary Anne Bell fra Teachers. net påpeger, at det kan rumme forskellige typer af studerende : visuel lærende reagerer godt på de visuelle projektion elementer , mens taktile elever nyder godt af at gå op foran og interagere med bestyrelsen .

Det er en kendt mængde

SMART Boards er de mest populære mærke af interaktive whiteboards på markedet langt . Ifølge SMART Tech 's hjemmeside, at de i 2004 var allerede blevet benyttet i alle amerikanske stat og i de fleste af de top 500 skoledistrikter , som i december 202C seks ud af ti interaktive whiteboards i landet er SMART Boards . Således SMART Board brugere udgør en stor community , og du kan finde svar , når du har brug for dem . SMART Exchange hjemmeside giver dig mulighed for at oprette forbindelse med andre lærere og endda dele ressourcer og erfaringer .


Previous:hvordan du installerer ekstra RAM hukommelse Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change