hvordan du bruger OCR -software på en HP scanner

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-10

OCR eller Optical Character Recognition er en software , der følger med visse HP scannere . Traditionelt dokumenter scannet ind i en computer , er gemt som PDF-filer og kan kun læses på en computer . OCR giver brugeren mulighed for at scanne dokumenter og gemme dem til en computer , men også at kunne redigere dokumenter . OCR -software giver også brugerne mulighed for at søge scannede dokumenter for en række vigtige ord og sætninger . HP indeholder en software CD til at installere OCR -programmet på din computer

Du skal bruge: .
Readiris Pro installations-cd'en.


1 .
Sørg for at du har installeret Readiris Pro OCR software på den computer , der er knyttet til HP scanneren . Hvis du ikke har installeret softwaren , skal du sætte ind i din computer cd mærket " Readiris Pro " , der fulgte med scanneren . Følg anvisningerne på skærmen for at installere OCR -software .
2 .
Find OCR ikonet på computerens skrivebord . Hvis du ikke kan finde den på skrivebordet , skal du klikke på " Start " og derefter " Alle programmer " og finde mappen med navnet " Readiris Pro . " Klik på OCR ikonet for at starte softwaren .
3 .
Læg det dokument , der skal scannes enten i scannerens arkføder eller på scanning glas . Vent på Readiris velkomst skærmen for at kommer op på din computerskærm .
4 .
Klik på ikonet i Readiris velkomst skærmen mærket " Scanning "og derefter klikke på " Scan " fra drop-down menuen . Scanneren vil scanne dokumentet og sende en kopi af scanningen til Readiris skrivebordet .
5 .
Gem det scannede dokument , når du er færdig med at redigere den . Klik på " Genkend og spar "-ikonet til venstre af dokumentet , og klik derefter på programmet , hvor du vil gemme dit program . Når du har gemt dit dokument til dette program , kan du åbne det scannede dokument og begynde at redigere den yderligere .

gode råd og advarsler


  • HP advarer , at Readiris -softwaren vil ikke arbejde med " stærkt stiliserede " tekst , som udsmykkede kursiv .


  • Previous:hvordan man kan indlæse software på en acer atom netbook med Windows XP Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change