hvordan du fjerner U3 software fra en usb

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-11

Et USB- drev er en lille enhed, der bruger flash- hukommelse teknologi . Denne teknologi gør det muligt at gemme relativt store mængder data på en lille håndholdt lagerdrev . Nogle USB -drev er udstyret med U3 software , som giver dig mulighed for at installere og køre programmer på din USB- drev . Men hvis du ikke bruger U3 software og blot har brug for din USB til at gemme de grundlæggende data , kan du ønsker at fjerne U3 software
1 .
Sæt USB- flashdrev i USB- porten på din computer . Det kan tage et par sekunder for bestræbelserne på at blive anerkendt af computeren . Når anerkendte , drevet vises i systembakken , som er placeret i nederste højre hjørne af din computers skrivebord .
2 .
Klik på " U3 "ikonet i system bakken. Dette lancerer U3 softwaren .
3 .
Klik på " Indstillinger " valgmulighed placeret på højre kolonne i U3 interface . Dette åbner en anden menu , hvor du skal klikke på " U3 Launchpad Indstillinger . " Dette åbner en dialogboks med indstillinger .
4 .
Klik på " Uninstall "-fanen er placeret på venstre side af dialogboksen Indstillinger . Klik derefter på " Uninstall U3 Launchpad " i midten af dialogboksen . Klik på " Næste " for at fortsætte .
5 .
Vælg " Gendan ", når de foreligger sammen med valget mellem at genoprette eller slette alle data på drevet .

6 .
Klik på " Format "knappen og U3 Launchpad softwaren er fjernet fra din USB -drev .

gode råd og advarsler


  • Fjernelse af U3 Launchpad er en irreversibel handling .


  • Previous:hvordan man kan konvertere VHS til DVD med software til fri Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change