hvordan du installerer Hewlett Packard 950c printersoftwaren

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-02

Hewlett Packard 950C printer producerer billeder i høj kvalitet på fotopapir og kan anvendes til daglig udskrivning behov så godt. For at printeren kan fungere med din computer , skal du installere den korrekte printerdriver fra Hewlett Packard . Printeren leveres med software, der indeholder de nødvendige drivere og programmer til at få mest muligt ud af de 950c

Du skal bruge: .
HP 950C software og driver nu!Printerkabel .


1 .
Indsæt HP 950C software-cd'en i det optiske drev i computeren . Printerinstallationen Guiden automatisk starte . Manuelt starte softwaren , hvis guiden ikke starter på sin egen ved at klikke på " Start " fra den Ordning Bakke placeret i bunden af skrivebordet . Klik derefter på "Computer " eller " Denne Computer "og dobbeltklik på cd /dvd-drevet .
2 .
Sæt printeren til computeren ved at indsætte printeren kablet i en ledig USB -slot på din computer .
3 .
Printeren filer vil begynde at kopiere til din harddisk . Vent til processen til slut. Følg anvisningerne på skærmen for at fortsætte med installationen .
4 .
Genstart computeren, når installationen er færdig .
5 .
Sæt den nye printer til at være din standardprinter . Klik på " Start " fra systemet Trap placeret i bunden af skrivebordet . Klik på " Kontrolpanel "og derefter klikke på " Printere ". Højreklikke på ikonet for 950C printer og klik på " Vælg som standardprinter " , hvis du vil have 950c som din standardprinter .

gode råd og advarsler


 • Be Sørg for at gennemgå instruktionsbogen , før du installerer printeren .
 • Hvis du ser en rød cirkel under installationen , har dette betyder installationen mislykkedes på grund . Gennemgå din printer manual for fejlfinding teknikker og systemkrav .


 • Previous:hvordan du installerer HP LaserJet printer software gratis Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change