hvordan du installerer pixma canon ip1500 software

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-17

Canon Pixma iP1500 er en desktop inkjet printer , der er specielt designet til udskrivning af fotos . Dens annoncerede funktioner omfatter mulighed for at udskrive en kant 4 x 6 " foto på under et minut . Selvom den nødvendige software er inkluderet med iP1500 , hvis det er købt ny , kan du ikke have driveren disken tilgængelig, hvis du har købt en brugt printer . Installer softwaren til Canon Pixma iP1500 ved at downloade den fra Canons supportwebstedet
1 .
Gå til download siden til Canon Pixma iP1500 ( se Resources ) . Klik på " Vælg OS " drop -down menuen og vælge det operativsystem installeret på din computer . Klik på download-linket , der vises , og gem derefter filen til placeringen af dit valg . Dobbeltklikke på filen efter den er færdig med at hente .
2 .
Klik på " OK " for at udpakke software til en mappe på skrivebordet , åbn den nye mappe på skrivebordet og køre setup program "-opsætningen . exe ".
3 .
Klik på "Næste " og derefter undersøge vilkårene i licensaftalen for softwaren . Hvis du accepterer vilkårene , klik på " Ja . "Efter et øjeblik , en vindue med titlen " Printer Port " vises .
4 .
Tænd for printeren . Forbind den ene ende af USB- printer -kablet til bagsiden af printeren , og forbind den anden ende til computeren . Softwaren vil opdage , at printeren er tilsluttet og afslutte installationen af driverne .
5 .
Klik på " Udfør ". Det Pixma iP1500 er klar til brug .


Previous:Hvordan installerer jeg softwaren driveren til mit trådløse LAN -kort ? Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change