hvordan du installerer software via et flash- drev

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-20

Computere er komplekse maskiner . De har aldrig synes at virke som du ville forvente , at de , så når de gør du måske føler, at der er en vis grund til alarm . Men i tilfælde af brug af flash -drev til at installere programmer , enten på en Mac eller en PC , processen virkelig er så enkelt og intuitivt som det ser ud . Hvis du nogensinde har brugt en flash- drev til transport fotografier eller film , vil du finde de trin , der er involveret glædeligt kender

Du skal bruge: .
Flash Drive

Transport og installation af software


1 .
Indsæt flashdrevet i den computer, der i øjeblikket har det program, du ønsker at installere . Oftest vil drevet tilsluttes via en USB- port , men på Mac-computere nogle vil tilslutte via FireWire .
2 .
Find flash- drev på din computer . På Mac-computere , bør det vises på skrivebordet , når indsat . På Windows-baserede pc'er , skal du klikke på "Start " og derefter "Denne computer ".
3 .
Åbn flashdrevet ved at dobbeltklikke på .
4 .

Højreklik på det vindue , der åbnes-kontrol på en Mac-og oprette en ny mappe . Skriv i ordet " Programmer ".
5 .
Find filen mappe til det program, du gerne vil have til rådighed på din flash-drev .
6 .

Klik og træk mappen ind det åbne vindue , der viser din flash -drev indhold , og slip det i " Programmer " mappe , du har oprettet .
7 .
Luk vinduet til din flash -drev . Naviger til proceslinjen , og klik på " Sikker fjernelse af hardware . " Vælg din flash -drev .
8 .
Fjern flashdrevet , og sæt det i den computer, du ønsker at installere softwaren på .
9 .
Følg trinene ovenfor for at navigere til flash -drev og åbne det . Derefter skal du dobbeltklikke på de programmer mappen og dobbeltklik på mappen med det program , du vil installere .
10 .
Dobbeltklik på den fil, hvis navn ender på " . exe " og følg vejledningen , der vises for at fuldføre installationen . ( På Mac-computere , vil programmet ikke være en *. exe fil, men en *. zip eller *. dmg fil . )

gode råd og advarsler


 • Ud til at kunne installere programmer via et flash- drev, kan du også installere og køre programmer på en flash- drev, hvis drevet er stor nok . 4 og 8 gigabyte drev er meget overkommelige og tilbyder en hel del mere alsidighed end tidligere generationer af USB sticks . 8 gigabyte drev er særdeles nyttig, da du selv kan lægge et helt operativsystem på en .
 • Mange flashdrev kommer med software pre-installeret for at hjælpe med filhåndtering . Vær sikker på at oprette en ny mappe til dine programmer , så du ikke ved et uheld slette eller ændre eksisterende indhold flashdrevet .
 • Hvis det program, du vil installere , er i en " . zip " filen, skal du sørge for at pakke den ud først ved at højreklikke på det og klikke på " Udpak alle . "


 • Previous:hvordan man opbygger en computer med billige pc bygning software Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change