hvordan du tilføjer en anden SATA harddisk til en computer arbejdsstation

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-23

Mange moderne computer udstyret med SATA- harddiske , en ny type harddisk , der arbejder ved en højere hastighed end ældre harddiske . Hvis du har en computer arbejdsstation og vil tilføje en anden SATA harddisk til den , du er i lykke , da processen er ekstremt let . Alt du behøver er et par grundlæggende dele og nogle klare retninger om, hvad man skal gøre og du vil blive sat

Du skal bruge: .
Anti-statisk armbånd eller mat
Harddisk med SATA- kabel .
Gratis SATA strømstik på din computer .
Skruetrækker .


1 .
Sluk for computeren , og fjern strømkablet fra bagsiden af strømforsyningen . Anbring computeren på på et skrivebord eller tabel, og fjern siden .
2 .
Sæt på en anti -statisk armbånd eller placere computeren på en anti-statisk måtte til at undgå skader på dets interne komponenter . Tag din harddisk ud af sin anti-statisk emballage sammen med SATA kabel .
3 .
Placer harddisken i computeren arbejdsstation og montere det i en harddiskbåsen bruger din skruetrækker og fire skruer , der vil være enten inde i sagen eller følger med harddisken . Sørg for, at harddisken er fast monteret, så det ikke ryste eller bevæge sig rundt .
4 .
Sæt den ene ende af SATA -kablet til harddisken og den anden ende til en SATA -port på computeren bundkort . Sikre, at disse forbindelser er fast sted. Fastgør gratis SATA strømstikket på harddisken , igen og sørg for , at det er fast på plads .
5 .
Dobbelttjek alle af anlægget punkter for at sikre , at harddisken er sikker , derefter igen vedhæfte siden af computerarbejdspladser sag . Re-vedhæfte strømkablet og tænd for computeren . Når det støvler i operativsystemet , du bruger , sørge for, at harddisken er anerkendt af operativsystemet . Hvis ikke , skal du sørge for , at harddisken er ved at blive tændt og at du har tilsluttet SATA kablet til en harddisk SATA -port på bundkortet . Når det opdages af computeren , er du klar til at begynde at bruge det .

gode råd og advarsler


  • Mens du har din computer åben , benytte lejligheden til at blæse eller vakuum enhver støv eller fnug lommer , som kan have dannet i mellem printkort eller fans .


  • Previous:hvordan man kan ændre bogstaverne i dine harddiske i din computer Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change