hvordan du vælger det bedste gaming grafikkort

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-30

Som en ivrig gamer jeg kan fortælle dig , at dit grafikkort ( også kendt som en video -kort) er et af de mest kritiske komponenter i din gaming computer , som virkelig giver dig mulighed for at nyde detaljerne i ethvert spil , du spiller på din pc . Det er også en af de mest forvirrende elementer til at købe på grund af alle de udtryk, der anvendes af producenter som pixel pipeline , bustype , båndbredde og hukommelse . Det kan helt sikkert få overvældende til en ny person til en verden af spil kort . Grafikkortet , du vælger, er , hvad der vil producere de smukke lyseffekter og utroligt detaljerede 3D grafik og give dig en bedre spiloplevelse . Hvis du er en seriøs gamer , skal du forsøge at få det bedste grafikkort du har råd , men hvordan kan du bestemme, hvad det bedste er ? . Følg disse retningslinjer , og du vil være i stand til at træffe en informeret beslutning om den bedste gaming grafikkort til dit system
1 .
Det første skridt i at vælge den bedste gaming grafikkort til dit system er at afgøre, hvad de tilgængelige bustype er på dit bundkort . Dette er den kortplads , at dit kort vil passe ind . Der er tre tilgængelige bustyper øjeblikket er til rådighed .
PCI Express tilbyder hurtigere ydeevne og kan håndtere en større mængde data throughput end nogen anden bustype . De fleste nye computere , der frigives have mindst én PCI Express slot på bundkortet .
PCI slots er generelt kendt som den værste grafikkort med hensyn til ydeevne . PCI anses for meget langsomme og forældede
AGP er en forbedring i forhold til PCI- slot , men det er stadig ikke så god som PCI Express slot . De fleste mennesker ville overveje AGP slots at være gammel teknologi , men der er stadig nogle ret gode AGP grafikkort til rådighed , hvis det er det dit bundkort understøtter
2
Det vigtigste spec til. se på, når du vælger dit grafikkort er GPU ( Graphics Processing Unit ) . Mange købere tror, det vigtigste spec at se på , når de køber et grafikkort er den video hukommelse og mens hukommelsens størrelse gør en forskel i dit grafikkort , er det mere vigtigt at øge den hastighed , at din GPU kan tale med din ombord hukommelse end at øge hukommelsen. Producenter af grafikkort synes at nyde forvirrende for forbrugeren og har fået klogt at forbrugere, som ser på video memory første i stedet for GPU . De har praktiseret fyld masser af hukommelse på kort med billige GPU 's og narre forbrugeren til at tro, de fik en stor kort . Selv om det ser ud til at være et godt kort for forbrugeren , når det kommer til håndteringen spil de snart finde ud af, at alt det hukommelsen ikke gør dem noget godt , når GPU kan ikke behandle det hurtigt nok .

For at måle hastigheden på din GPU , vil du komme på tværs af to begreber : klokfrekvensen og pixel rør . Af klokfrekvensen måler, hvor hurtigt data kan behandles og måles i MHz eller megahertz . Pixel pipeline er antallet af parallelle behandling rørledninger på din GPU at processer pixels , teksturer og geometriske data modtaget fra Vortex shaders . Typisk hvis du vælger mellem klokfrekvensen og rørledninger , skal antallet af rør betragtes vigtigst .
3 .
Når du har din GPU for , kontrollere gennem dit aktuelle spil bibliotek og finde ud af, hvad den video memory krav til dem . I mange tilfælde kan du klare dig med 256 på dit grafikkort , men med de øgede krav til mange af nutidens spil , en bedre løsning ville være at kigge efter 512 hukommelse på dit grafikkort og endda 1Gig hvis dit budget tillader det . Hukommelse båndbredde er en endnu vigtigere stat end den mængde hukommelse, du har på dit kort . Kig efter en udpegning af GDDR2 , GDDR3 eller højere antal på de fleste grafikkort . Den GDDR2 har været omkring den længste , men har været kendt for at have problemer med overophedning , mens GDDR3 giver ikke kun en højere båndbredde sats , men også reduceret problemer med overophedning med mindre strømforbrug .
4 .
Sørg system opfylder strømforsyning krav grafikkort du kigger på . Grafikkort kan være meget magt sulten og kan føre til større problemer med dit kort , hvis din levering ikke er stærk nok , herunder låse op eller nægte at starte . Tjek siden af grafikkortet boksen for fabrikanterne anbefalede strømforsyning og sammenligne med computerens strømforsyning . Hvis du ikke opfylder de krav , du kan finde dig selv at opgradere din strømforsyning så godt. Huske på, når du installerer dit grafikkort , at dit kort vil kræve yderligere stikkontakterne , fordi den ikke kan få nok strøm igennem slot i dit bundkort .
5 .
Vær sikker på, grafik kort, du vælger understøtter de andre 3D- rendering funktioner , du måtte have behov for serious gaming . Kig efter ting som pixel shaders , anti-aliasing , anisotrope filtrering og alle andre funktioner dit spil kræver . Hvis du mangler nogen af de funktioner , at et spil kræver, at du risikere at få spillet til at køre langsomt eller slet ikke køre.
6 .
Sæt din tillid til andre . Mellem nVidia og ATI kort , vil du finde så mange model numre og versioner , som det vil blive helt overvældende , og du kan være endnu mere forvirret end nogensinde . Hvordan har du formodes at vide, om ATI Radeon HD 5850 er bedre end nVidia GeForce GTX 295 ? Mit råd : læse anmeldelser , check shopping vurderinger og lytte til andre spillere om deres erfaringer med grafikkort . Må ikke altid stole på sælgere i butikkerne , fordi mange gange de er ude på at sælge dig det dyreste kort , og ikke , hvad du virkelig har brug for. Hvert år gamer blade offentliggøre deres " top picks "af forskellige ting , herunder spil kort . Find disse med en grundlæggende Google-søgning og prøv ikke at fortolke alle de forskellige modelnumre selv . Tjek nedenstående ressourcer for nogle af de bedste grafikkort på markedet lige nu .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at note, hvis din er et PCI eller PCI Express slot , som de har forskellige former og kan ikke erstatte hinanden .
 • tips og forslag i denne artikel, er designet til gamere . Hvis du ikke bruger din pc til intens gaming og grafik , vil disse kort være over dræbe for dig og dyrere end du sikkert har brug for.


 • Previous:hvordan du installerer drivere på min computer Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change