hvordan man bruger mit tv som en skærm og se film online

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-23

Med fremkomsten af salget af downloade videoer og den voksende popularitet af video streaming sites bakkes op af store tv- net , se videoer på en computer er blevet almindeligt . Men sidder i en stol foran skrivebordet ikke har de samme rare charme som lounging på sofaen foran dit 52- tommer HDTV .
Alt, der behøves for at se downloades eller streaming-videoer fra din sofa er et tv med et HDMI ( High Definition Multimedia Interface ) porten , en computer udstyret med et skærmkort , der har en DVI ( Digital Video Interface ) havn eller en indbygget HDMI- port , et kabel og eventuelt en DVI -til-HDMI adapter .

Du skal bruge:
Computer
. Tv med HDMI -port .
Grafikkort med DVI ( eller HDMI ) havne .
DVI -til-HDMI adapter .
HDMI -kabel .

Opsætning


1 .
Find et sted at placere din computer i nærheden af dit fjernsyn .
2 .

Sæt DVI -til-HDMI -adapter i en DVI -port på dit grafikkort . Spring dette trin over, hvis dit grafikkort har en HDMI- port .
3 .
Sæt HDMI -kablet til DVI -til-HDMI adapter . Hvis dit grafikkort tillader det, du har den alternative mulighed at sætte HDMI -kablet direkte ind i kortet .
4 .
Sæt den anden ende af HDMI -kablet i en HDMI- port på dit fjernsyn .
5 .
Tænd computeren og fjernsyn.
6 .
Vent til din computer til at starte op .
7 .
Når computeren er klar , skal du ændre skærmindstillingerne til en beslutning, der støttes af dit fjernsyn.

gode råd og advarsler


 • Hvis den er tilgængelig , skal du bruge Windows Vista eller højere, da denne version af Windows understøtter Windows Media Center . Dette vil give mulighed for nem kontrol af computeren fra sofaen .
 • Du kan også prøve at investere i en fjernbetjening , der er designet til brug med Windows Media Center . Dette vil omfatte en USB- enhed , der er sat ind på din computer og gør det muligt for fjernbetjeningen for at sende signaler til computeren .
 • Som et alternativ , hvis du ejer en Xbox 360 og en kopi af Windows Vista (eller højere ), du kan bruge Xbox 360 at oprette forbindelse til en kopi af Windows Media Center over dit netværk , hvilket gør opsætningen meget nemmere og giver dig mulighed for at forlade din computer i dens oprindelige placering .
 • Du kan også ønsker at købe en tv- tuner til din computer . Tunere , der understøtter CableCARD 's skal være til rådighed i foråret 2010, så du se og optage premium kabel indhold på din computer .
 • Nogle videokort med integreret HDMI -porte kan også foretage lyd signaler til HDTV , så du kun at bruge ét kabel til både lyd og video -signaler .
 • Hvis du har et kablet netværk , skal du sørge for at få et netværkskabel , der vil nå til computerens nye placering . Hvis du har et trådløst netværk , skal du sørge for at din computer kan modtage et signal i sin nye placering .
 • Video kort, der mangler indfødte HDMI støtte vil kræve brug af et andet kabel til at lydsignalet til dit TV .


 • Previous:hvordan man kan tilslutte en mikrofon på skype Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change