hvordan man designer store , hurtige computere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-22

Store , hurtige computere er yderst nyttigt, hvis du udfører nogen aktiviteter, der kræver en masse strøm til at køre . Eksempler på sådanne aktiviteter kan være ting som 3D modellering , videoredigering eller spil . Hvis du ønsker at være i stand til at køre high-performance applikationer og spil så hurtigt som muligt så vil du sikkert gerne bygge din egen store , hurtig computer , så du kan gøre det gøre præcis, hvad du har brug for det at gøre. Før du bygger det , dog skal du tænke ud et design , så du ved , hvad de skal købe , når den tid kommer .

Du skal bruge: .
internetadgang


1
Tænk over , hvilke typer af programmer du vil køre på din computer , da dette vil påvirke , hvilke typer af dele du køber . Sørg for, at RAM , grafikkort , harddisk og processor du vælger , vil være stærk nok til at passe til dine behov .
2 .
Overvej et rum begrænsninger, som du har på det sted, hvor computeren vil blive. Sikre , at din store , hurtig computer passer ind i dit rum , og at du har nok plads på skrivebordet til din skærm .
3 .
Skriv ned, hvad type budget, som du skal bruge på din store , hurtig computer . Husk, at jo større og hurtigere din computer er, jo dyrere vil det være, når det drejer sig tid til at købe det .
4 .
Vælg en fuld-størrelse sag og en stor skærm . Husk at have en stor sag , vil gøre computeren meget tunge , så sørg for at have en robust overflade for at sætte den på , før de køber delene .


Previous:hvordan man finder ud af, hvad CPU en computer har Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change