hvordan man etablerer en Linksys router som en proxy -server

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-28

Forbrugere anvender routere til hurtigt at oprette pålidelige netværk . Selv om et netværk forbinder en række af computere med henblik på at dele filer og ressourcer, Linksys routeren er velsagtens den mest pålidelige mærke på markedet . Faktisk , oprettelse af en Linksys router som en proxy -server aldrig er blevet gjort mere enkel . Alt, der behøves er den router fra Linksys og know -how til at få arbejdet gjort

Du skal bruge: .
Linksys -router
Ethernet-kabel .
En bredbåndsforbindelse til Internet udbyder .

Kom godt i gang


1 .
Slut antenner til routeren . På havnen mærket " Internet ", skal du sætte Ethernet -kablet fra din bredbånds Internet udbyder i porten . Træffer de andre Ethernet-kablet og sæt det i en af de ubrugte porte . Tag den anden ende af samme kabel , og sæt den i en Ethernet- port på computeren .
2 .
Linksys -router modeller, der alle er forskellige en smule , men den generelle specs er de samme i hver model . Opsætningen for dem alle vil være næsten identiske. Start din webbrowser og begynde konfigurationen .
3 .
Åbn din webbrowser og gå til http://192. 168. 1. 1/. Du vil se et pop-up box , og blive bedt om en adgangskode og brugernavn . Din standard brugernavn vil enten blive blankt eller " admin ". Standard password er også " admin ".
4 .
Du kan nu ændre og få adgang til alle de indstillinger der er tilgængelige for routeren . Linksys router er programmeret med standardindstillinger, som gør det muligt at fungere som en proxy -server , når du har logget ind i systemet .
5 .
De indstillinger , du vælger , afhænger af dine præferencer .

gode råd og advarsler


  • Wireless router -brugere bør sætte en SSID . Dette peger på routeren , som du har , ud over at konfigurere WEP , hvilket vil kryptere alle dine trådløse trafik .


  • Previous:hvordan man kan ændre en mac bog skærm Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change