hvordan man installere en cd -brænder uden software

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-15

Når du køber en ny cd-brænding det typisk kommer med cd- brænding software, du kan bruge sammen med hardwaren . Du behøver dog ikke nødvendigt at bruge software, fordi du højst sandsynligt allerede har en vis form for program , som du kan bruge til at lave disken ( såsom Windows Media Player eller iTunes ) . Med disse programmer allerede er til rådighed , kan du beslutte ikke at installere den medfølgende software

Du skal bruge: .
cd-brænder
. USB- kabel .
Driver installations-cd'en .


1 .
Slut cd -brænder til en lokal strømkilde og tænd for cd-brænder . En afbryderen er mere sandsynligt placeret på bagsiden af cd-brænder .
2 .
Indsæt et USB- kablet helt ind i USB- porten på cd- brænder , så indsæt den anden ende i noget USB -port på computeren .
3 .
Læg driver installations-cd'en til den aktuelle cd-drev på din computer ( ikke den cd -brænder du installerer nu ) . Øjeblik føreren installationsguiden belastninger . Du har brug for tørrere installeret på din computer for cd-brænder til at fungere .
4 .
Klik på " Næste ", og derefter acceptere en licensaftale giver dig . Udledes fra anlægget navn og placering som standardindstillinger , og klik derefter på " Install " og driverne installeres på computeren . Når driverne er færdig med at installere du er klar til at begynde at bruge din cd -brænder .


Previous:hvordan man kan rense harddisken software Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change