hvordan man kan downloade gratis tape backup -software

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-17

Tape backup-software giver dig mulighed for sikkert sikkerhedskopiere dine filer i tilfælde af en computers harddisk fiasko . Tape backup er, når du er i stand til lejlighedsvis kopiere filer fra den største storage hardware til en patron bånd . Derfor filer forbliver sikkert og beskyttet , når en harddisk fejl sker . Du kan udføre tape backup i en manual måde , eller få det gjort automatisk med en software . Dog kan denne type software være ganske dyrt . Vil du gerne have en ?-Her er hvordan du kan få en gratis backup-bånd software .

Du skal bruge:
En ERT eller LCD- skærm
. VGA kabel .


1 .
Åbn din computer . Få adgang til din internet- browser og begynde at browse på internettet til fri tape backup software til at starte sikring af dine filer .
2 .
Download backup hjælpe . Backup bistå en af de top tape backup software til rådighed på markedet i dag , og er i partnerskab med Microsoft . En gratis prøveversion er tilgængelig for backup hjælpe , hvor du kan afprøve effekten af programmet før de beslutter at købe det . Betalingen for backup hjælpe er en engangs-gebyr .
3 .
Find andre online tape backup -software . Selvom backup bistå gøre tilbyder gratis service , det er ikke kun gratis software, der giver backup-bånd service .
4 .
Download Uran tape backup -software . Dette program er helt gratis og giver dig mulighed for effektivt backup . I modsætning til backup hjælpe , er der ingen gratis prøveperiode , og du kan fortsætte med at bruge programmet så længe du vil. Linket til download både backup-bånd hjælpe og uran er tilgængelig i nedenstående ressourcer .


Previous:hvordan man kan udskrive i gråtoner med Apple -software Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change