hvordan man kan fastsætte en høj ventilator i en dell desktop

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-26

Ventilatoren er en af de mest afgørende dele af computerhardware , fordi det holder Central Processing Unit ( CPU ) cool . Yderligere fans over hele indersiden af computeren er også brugt til at køle de forskellige dele ved at flytte luft i sagen .
Grunden til det er så vigtigt at holde disse komponenter cool er fordi , hvis de overophedes , computeren kunne lukke ned eller værre , reservedele på grund af varme skader behov .
Mens vigtigt , at der er tidspunkter, hvor fans selv kan være grund til bekymring . Mest bemærkelsesværdigt er, når fans kører larmende i computeren . Dette kan både være forstyrrende og irriterende for brugeren

Du skal bruge: .
Skruetrækker
Trykluft .


1 .
Skab et rent , overskueligt arbejdsområde for at placere din computer på . Slukke computeren og tænde den på sin side , bundkort nedad . På de fleste Dell -computere , er der en lås , der skal frigives med henblik på at fjerne sidepanelet fra tilfældet . Finde denne lås og træk det . Samtidig trækkes panelet op og væk fra resten af sagen .
2 .
Find blæseren , der gør støj . De fleste computere har en fan , der dækker CPU , et i strømforsyningen og en ekstra en på bagsiden af computeren. Hvis blæseren i strømforsyningen er den ene larmer , udskifte hele strømforsyningen ( se Advarsler ) .
3 .
Check for eventuelle forhindringer rundt om blæseren . Nogle gange kan kabler eller løse dele gribe ind i ventilatorens vinger . Hvis der er nogen forhindringer , klare dem ud derfra .
4 .
Spray trykluft direkte på ventilator . Dette vil fjerne støv , der har bygget op omkring blæseren . Hvis der er for meget støv , kan ventilatorens vinger ikke være i stand til at spinde ordentligt eller blæseren måske nødt til at arbejde hårdere for at køle computeren , får det til at løbe voldsomt.
5 .
At se om ventilatoren eller vinger er løs . Hvis blæseren er løs , brug skruetrækkeren til at stramme den ned . Hvis knivene er løse , skal du muligvis udskifte blæseren selv .

gode råd og advarsler


 • Mens du er rengøring støv fra blæseren , skal du bruge komprimeret luft til at rense resten af computerens komponenter som godt . Du kan se nogle større ydelse.
 • Åbn aldrig strømforsyningen . Denne komponent bærer en elektrisk ladning længe efter at computeren er blevet slukket eller unplugged . Denne afgift kan være en alvorlig skade , eller endog dræbe en person .


 • Previous:hvordan du installerer et hukommelseskort i en Dell-computer Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change