hvordan man kan genoprette stjålne bærbare computer med bytte gratis software

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-18

Bærbar computer er en meget kraftfuld bærbar enhed , der indeholder fortrolige oplysninger, som du aldrig ønske at falde i hænderne på en tyv . Selv hvis du forlod det , og nogen er så heldig at finde og holde det , kan dine følsomme oplysninger sætte dig i fare . For nogle virksomheder , der er udstedt bærbare computere , afdelingen IT undertiden anvende et system , der kan tørre de følsomme data eksternt for at beskytte virksomheden . Imidlertid hjælper det ikke inddrive de manglende bærbar computer . Der er en gratis software program kaldet " Prey ", som du kan bruge til at hjælpe dig med at inddrive en stjålet eller manglende laptop . Prey forbindelse til internettet og kontrollerer jævnligt, hvis der er en meddelelse om, at den bærbare computer bliver stjålet . Hvis det er tilfældet , sender den en rapport til at hjælpe dig med at finde den enhed som f. eks netværk eller Wi-Fi oplysninger , screenshot af det aktuelle skrivebord , og et billede af baggrunden , hvis din bærbare computer har en indbygget webcam .

Her er hvordan man kan genoprette stjålne eller forsvundne bærbare computer ved hjælp af et gratis program kaldet Prey

Du skal bruge: .
Prey konto
. Bærbar computer .


1 .
Åbn din webbrowser og gå ind på preyproject . com . Klik på "Sign up "for at oprette en konto hos Prey og angiv alle de nødvendige oplysninger. Du vil modtage en e-mail for at aktivere din konto og derefter kan du logge ind efter det.
2 .
På din Prey konto , skal du tilføje din bærbare computer først ved at klikke på " Tilføj ny enhed " -knappen. Indtast navnet på enheden og vælge den relevante information fra pull -down menu . Hit " Opret " når du er færdig .
Vær opmærksom på " Device Key " tildelt din enhed og din " API Key " . Du skal bruge disse oplysninger under installationen af Prey ansøgningen .
3 .
nu , klik på "Tilbage til offentligheden site ", og download den gratis software fra webstedet . Gem installationsprogrammet på din computer og derefter dobbeltklikke på den for at starte installationen . Du skal muligvis give tilladelse til anlægget for at fortsætte . Det er en ret ligetil installation , så bare følg instruktionerne på skærmen.
4 .
Efter installationen , vil du blive omdirigeret til " Prey Configurator " vinduet . Vælg " http ", og indtast "Enhed Key "og " API Key ", som du får fra trin 2 . Klik på " Anvend " og du vil modtage en bekræftelse på , at enheden nu er synkroniseret og spores af Prey .
5 .
Når din bærbare computer bliver stjålet , alt hvad du skal gøre er at Log ind på din Prey konto og gå til den særlige enhed drej derefter " Missing " knappen til "ON " . Dette vil vågne op Prey og begynder at tage tiltag . Afhængig af din rapport modul konfiguration , kan du modtage rapport om network /IP- adresse eller endda et øjebliksbillede af den person, som bruger din bærbare computer .
Prey er en fantastisk måde at beskytte din bærbare computere mod tyveri og det bedste er, at det er gratis at bruge . Men der er begrænsninger som når tyven omformatere harddisken , afinstallere Prey softwaren , eller ikke forsøge at oprette forbindelse til internettet . Ikke desto mindre er det stadig en billig måde at genoprette din bærbare computer just in case du har mistet det eller fik stjålet .

gode råd og advarsler


  • Når du har modtaget et solidt erfaringsgrundlag om opholdssted for din bærbare computer , skal du ikke konfronterer den enkelte , fordi det kunne være meget farligt . Vend de beviser til myndighederne og lade dem gøre resten for dig .


  • Previous:hvordan man bruger en Xbox Live Vision kamera med Windows-software Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change