hvordan man kan gøre cd -brænder software genkende en optager

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-06

Uden den faktiske brænderen ( optager ) installeret på en computer -system , er cd- brænder software ubrugelig . Hvis computeren blev leveret med en cd- brænder forudinstalleret på systemet , alle de nødvendige drivere og information er allerede installeret , så enhver ekstra software ikke har et problem med at anerkende cd-brænder . Men , hvis CD -brænder er tilføjet efter købet af din computer , kan du finde den brændende software registrerer ikke brænder . Hvis dette sker , er der et par forskellige trin, du kan følge for at sikre, at softwaren ikke finde og bruge de hardware.

Du skal bruge:
Driver installations-cd'en
. Stjerneskruetrækker.


1 .
Power ned for computeren , afbryde kabler ind i systemet og fjern skruerne i tilfældet med din Phillips skruetrækker .

2 .
Åbn computerens kabinet , og skal du kontrollere kabelforbindelserne løber fra cd-brænder . Hvis kablerne ikke er indsat helt ind enten drevet eller bundkortet føreren ikke får strøm , og computeren ikke registrerer drevet .
3 .
Luk op for computeren og Sæt skruerne og kabler .
4 .
Indsæt driver installations-cd'en i computeren , så snart installationsguiden vises på skærmen , skal du følge anvisningerne for at afslutte føreren opsætningen . Når driveren er installeret software har ikke noget problem at opdage hardwaren .
5 .
Tænd cd-brænderen , hvis det er en ekstern brænder .
6 .

Slet software ( Open op " Control Panel ", vælg " Programmer , eller " Tilføj eller fjern programmer ", vælge den software, titel og klik "Fjern " ) . Hvis programmet er installeret , før drevet , kan det mislykkes at opdage det nye drev . Geninstaller den software , og det bør registrere hardwaren du lige har tilsluttet .

gode råd og advarsler


  • Du kan også vælge at tilslutte en ekstern cd- brænder til en anden USB havn , da det er muligt for USB -porte til at dø ud .


  • Previous:hvordan du opretter en software- raid Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change