hvordan man kan indlæse software på en acer atom netbook med Windows XP

Indlæg af Gunner Poulsen     opdateret: 2011-09-10

Acer Atom netbook er en mindre bærbar computer, der ikke har en indbygget cd /dvd- drev . Dette gør det lettere og lettere at bære rundt på , men vanskeligere at uploade nye programmer og software til Windows XP- computer -system . At indlæse op og installere programmer , har du to muligheder : download den fra internettet eller overføre det fra en USB -flashdrev

Du skal bruge: .
Acer Atom netbook
USB -flashdrev software .

Internet


1 .
Åbn internetbrowseren på Acer Atom netbook og navigere til det websted, funktionen programmeringen du ønsker at installere . De fleste software tilbyder muligheden for at hente indhold direkte fra hjemmesiden .
2 .
Vælg den programmering du ønsker på skærmen , skal du vælge " Instant Download " , og tilføj den til din shopping -kortet.
3 .
Udfyld betalingsoplysninger og købe programmeringen . Programmet downloads til din computer , når du er færdig .
4 .
Dobbeltklik på den downloadede fil for at starte installationsguiden . Følg anvisningerne , du har fået , og programmet installeres på den Acer Atom netbook . Nogle programmer kræver en aktiveringskode . Dette er en kode sendt til dig fra virksomheden. Uden den kode, du kan ikke installere softwaren .

USB -flash-drev


1 .
Køb et program pre- installeret på en USB- flash- drev. Med netbooks bliver mere populære, er virksomhederne begyndt at levere software installeret på flash -drev . Dette fungerer ligesom en cd , der kun produktet er på hukommelseskortet i stedet for.
2 .
Sæt USB- flashdrev i en af USB- portene på din computer med Windows XP .
3 .
Vælg " Start " og " My Computer ". Dobbeltklik på den flytbare flash drev ikonet hvis installationsguiden ikke indlæses automatisk . Vælg " Kør " ikonet ( normalt efterfulgt af en . exe forkortelse ) . Dette indlæser installationsguiden .
4 .
Følg vejledningen for at installere programmet . Hvis en aktiveringskode der kræves kan du finde den på enten brugervejledningen til programmet eller en lille pap -kort indsat i emballagen .


Previous:hvordan man kan afslutte downloade printersoftwaren Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change