hvordan man kan kopiere harddisk software til en cd

Indlæg af Dorte Søndergaard Pe     opdateret: 2011-09-04

En CD kan indeholde oplysninger, der er blevet brændt ned det fra en computers cd /dvd-drev . Kopiering af en software- program fra computerens harddisk kræver ikke ved hjælp af en tredjepart program , fordi computerens styresystem er proceduren opbygget i. Det eneste, der er nødvendig for at kopiere softwaren med , er en tom cd , og du kan lovligt få kopi , forudsat at du ejer den software , der er ved at blive kopieret

Du skal bruge: .
CD /DVD -drev
Tom cd .

Mac Instruktioner


1 .
Tryk på knappen " Eject "-tasten på tastaturet for at åbne CD /DVD ' s diskskuffen . Placer en tom cd i diskskuffen . Tryk på knappen " Eject "-tasten på tastaturet for at lukke diskskuffen .
2 .
Vent på ikonet for den tomme cd vises på computerens skrivebord .

3 .
Dobbeltklik på computerens harddisk til at åbne sit vindue på skrivebordet . Rul ned til den computer program , som du vil kopiere til cd'en .
4 .
Dobbeltklik på ikonet for cd . Træk computerprogram i cd- vindue , der er på skrivebordet . Vent som en statuslinje dokumenterer kopiering af edb- programmet til cd'en.
5 .
Træk ikonet for den cd på papirkurven kan til venstre eller i bunden af skærmen. Slip af cd'en ikon , når papirkurven kan ikon skifter til en " Burn "-ikonet .
6 .
Klik på " Ja " på bekræftelsen vindue, der vises . Vent da cd'en er brændt med computerens software -programmet.
7 .
Tryk på " Eject "-tasten på tastaturet for at åbne CD /DVD ' s diskskuffen . Placer en tom cd i diskskuffen . Tryk på knappen " Eject "-tasten på tastaturet for at lukke diskskuffen .

PC Instruktioner


1 .
Skub skuffen i cd /dvd-drevet . Placer den tomme cd på diskskuffen . Luk diskskuffen .
2 .
Vent på ikonet for den tomme cd vises på computerens skrivebord .
3 .
Double-klik på computerens harddisk til at åbne sit vindue på skrivebordet . Rul ned til den computer program , som du vil kopiere til cd'en.
4 .
Gå til Start-menuen og vælge " Denne computer "og derefter " Devices ". Vælg ikonet for cd fra listen af valg i venstre kolonne af vinduet , der nu på skærmen .
5 .
Træk computerprogram i det åbne kolonnen til højre for CD ikon .
6 .
Højreklik på cd ikon . Vælg " Egenskaber " i pop-op-menuen . Vælg " Burn " fra listen af valg præsenteret i det vindue, der vises .
7 .
Vent som en statuslinje kortlægger udviklingen af afbrænding af cd'en . Luk vinduet , når den brændende er afsluttet ved at trykke på det røde " X " knappen i øverste højre hjørne .
8 .
Skub skuffen i cd /dvd-drevet . Fjern cd'en fra diskskuffen . Luk diskskuffen .

gode råd og advarsler


  • Et program , der er større end CD lagerkapacitet kan ikke kopieres , medmindre flere cd'er bliver brugt.


  • Previous:hvordan man kan ændre videoen baggrunden software til den nemme blå skærm Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change