hvordan man kan opgradere og reparere bærbare computere

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-09-24

Opgradering af din egen bærbare computer kan du spare tid og penge ved at give dig en hurtigere , mere pålidelig computer uden dyre lønomkostninger. Fordi bærbare og desktop- pc'er bruger forskellige komponenter , gør reparationsarbejde på en bærbar computer er anderledes end at reparere en pc . Med en smule forskning og forberedelse , kan du reparere din computer , købe udskiftning hardware , og installere opgraderinger for at få din laptop kører bedre og hurtigere

Du skal bruge: .
Laptop manual
. Hardware manual.
Hardware driver .
Lille skruetrækker .
Dåse komprimeret luft .


1 .
Kør en scanning med dit styresystems fejlfinding værktøjer til at afgøre, om din computer hardware eller software ikke fungerer korrekt. Nogle fejlfinding software er i stand til at fastslå årsagen til problemer i din bærbare computer , forenkle processen med fejlfinding og reparation .
2 .
Fejlfinding din bærbare computer at afgøre, om den del , der ikke fungerer , er en du kan reparere , opgradere eller erstatte . Opgraderes komponenter i en bærbar computer omfatter CPU , hukommelse , harddisk , cd-eller dvd-rom , Ethernet eller trådløst internet -kort , og USB- og FireWire-porte. Komponenter , der er vanskelige eller ude af stand til at blive opgraderet omfatte bundkort og grafikkort .
3 .
Brug din bærbare computer manual for at bestemme den korrekte type af hardware til din bærbare computer opgraderingen . Variationer i laptop hardware omfatter hastighed , størrelse og den type stik der anvendes på hardwaren .
4 .
Forbered dit system til hardware reparation eller udskiftning ved at skille systemet . Strøm din bærbare computer ud , tag den, og fjerne batteriet . Ved at følge anvisningerne i din bærbare computer manual , skal du åbne computeren og fjerne den del , du ønsker at erstatte .
5 .
Støv på indersiden af din bærbare computer med en dåse komprimeret luft , og sørg for at holde dysen mindst 2 inches fra hardware i din computer , med særlig vægt på området hvorfra du har fjernet din hardware .
6 .
Installer udskiftning hardware i din bærbare computer i henhold til producentens anvisninger . Samle den bærbare computer , tilslut batteriet og magt , og magt den bærbare computer for at teste hardwaren .
7 .
Hvis det er nødvendigt , skal du installere driverne bruges til at forsyne dit opgraderet hardware .

gode råd og advarsler


 • blot støvning en komponents stik og erstatte hardware i sin oprindelige plads , kan forbedre funktionen af din bærbare computer .
 • For at undgå risiko for elektrisk stød skal du altid fjerne den bærbare computers batteri og afmontere det fra magten, inden du fortsætter med demontering .


 • Previous:hvordan man kan vise fotos fra en bærbar computer til en projektor Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change