hvordan man kan oprette en gratis trådløs internetforbindelse

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-29

Der er mange grunde en virksomhed , som en kaffebar , ville tilbyde gratis trådløs internet-tjeneste, primært for at tiltrække og fastholde kunder, der kan tage deres virksomhed til en konkurrent , der tilbyder gratis internet . Opsætning af en gratis trådløs internetforbindelse er relativt nemt og billigt

Du skal bruge: .
Bredbåndsforbindelse til internet
Bredbåndsmodem .
Trådløs router .


1 .
Opret en Facebook-profil for bredbånd internet service. Den type af bredbånd service du får ( kabel , DSL osv. ) betyder ikke noget . Det afgørende er , at du får den hurtigste service og højeste båndbredde der tilbydes af din udbyder .
2 .
Køb og tilslutte en trådløs router . De fysiske tilslutninger er som følger : bredbåndsinternet til bredbåndsmodem , bredbånd modem til den trådløse router , trådløs router til computer
3
sikre forbindelsen . . Bare fordi du tilbyder gratis trådløst internet , betyder ikke, du har at tilbyde det til alle inden for rækkevidde af din router . Lad dine kunder ved, at de kan få gratis trådløst internet og så give dem log -on password , de bliver nødt til at forbinde. Det giver dig mulighed for at reklamere for tjenesten og samtidig give dine kunder nogle ro i sindet .

gode råd og advarsler


 • Overvej omarrangere borde og stole og tilføje yderligere stikkontakter . De fleste mennesker, der tager fordel af gratis trådløst internet service ikke ønsker at køre deres bærbare computere på batteriet . Hvis batteriet er deres eneste mulighed , skal du ikke forvente, at hænge rundt på din virksomhed for lang tid.
 • Trådløse routere er udsat for interferens og har en begrænset rækkevidde . Nøje overveje, hvor du placerer routeren. Sætte den ved siden af mikrobølgeovnen i pausen rummet er nok ikke en god idé .


 • Previous:hvordan du lægger to harddiske i en bærbar Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change