hvordan man kan overføre dvd - rom -software i cd - rom -software

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-06

Computersoftware ofte kommer på enten en cd eller dvd . Så længe programmeringen ikke er beskyttet med adgangskode og programmeringen på DVD , er ikke mere end 700 megabyte , er det muligt at kopiere filer fra en DVD til en cd . Brænde softwaren på en cd er anderledes end at kopiere oplysninger på en dvd , som skrivbare cd'er er billigere end sine større DVD komponent

Du skal bruge: .
cd-brænder


1 .
Indsæt dvd'en i dvd-drevet på computeren . Luk alle Obduktioner vinduer , der vises på skærmen .
2 .
Klik på " Start ", ( My ) "Computer " og dobbeltklik på dvd -drevet ikonet . Et nyt vindue vises med alle de filer i øjeblikket er gemt på disken .
3 .
Klik og træk hen over alle de filer, for at markere alt indholdet på dvd'en . Højreklik i det markerede område og vælg " Kopier " og derefter højreklikke på skrivebordet og vælg " Sæt ind ".
4 .
Skub DVD og indsætte cd'en i cd brænder . Retur til ( My ) "Computer " og dobbeltklik på cd- drevet ikonet . Klik-og-træk alle de filer du har kopieret fra dvd'en i det åbne cd -vinduet. .
5
Luk cd'en , når du er færdig med at kopiere over de filer , højreklikke på cd- ikonet og vælg " Egenskaber ". Et egenskaber vinduet nu belastninger på skærmen . Vælg " Recording " -fanen og klik på " OK " for at brænde indholdet af DVD på cd'en .


Previous:hvordan man kan gøre cd -brænder software genkende en optager Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change