hvordan man kan re- installere softwaren på en dell inspiron

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-14

For at geninstallere software på din Dell Inspiron , skal du først afinstallere det , og fjerne alle mapper i forbindelse med software . Når programmet er afinstalleret , anbefales det at genstarte din computer for at klare enhver resterende midlertidige filer af programmet . Før du installerer , lukke af igangværende programmer , da de kan forstyrre installationen , især hvis det er en firewall eller antivirus program
1 .
Klik på " Start " menuen , og vælg " Kontrolpanel " fra pop-up -menuen .
2 .
Klik på " Tilføj eller fjern programmer "til Windows XP , eller klik på " Fjern et program " link under " Programmer "i Windows 7 og Vista .
3 .
Rul til det program , du ønsker at afinstallere og klik på " Rediger /Fjern " knappen på Windows XP , eller klik på " Uninstall "-fanen øverst på programlisten i Windows Vista og 7 .
4 .
Følg anvisningerne på skærmen helt at afinstallere softwaren . Når afinstallationen er færdig , skal du klikke på "Start " og klik på " Luk computeren "efterfulgt af at klikke på " Genstart " på Windows XP . For Windows Vista og 7 , klik på " Start " og klik på pilen ved siden af " Luk computeren ". Vælg " Genstart ".
5 .
Lad computeren til at genstarte helt , og indsætte softwarens installations-cd'en . Klik på " Næste " og følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre geninstallationen .


Previous:hvordan man kan opdage bevægelsesdetektor skjult kamera software på en pc Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change