hvordan man kan reducere hp scanner blænding om dokumenter

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-21

HP ( Hewlett Packard ) scannere kan være ekstremt nyttigt, når det gælder om at skabe en digital kopi af en papirudgave. Men , har du måske bemærket nogle iøjnefaldende på det scannede billeder, når du indlæse dem i din skærmbillede . Dette skyldes, at glasset af scanneren er snavset , så når scanneren kopierer billedet , det afspejler den støv og fingeraftryk ind i billedet . Heldigvis kan dette problem blive ryddet op på kun et par minutter

Du skal bruge: .
Glasrens
. Køkkenrulle .


1 .
Tag HP scanneren og afmontere det fra computeren . Du bruger en væske med enheden , og du ikke ønsker at tage nogen chancer for at spilde det ind i scanneren , får det til at kortslutte .
2 .
Åbn låget til HP scanner og lade det være åbent .
3 .
Spray et stykke køkkenrulle med vinduet renere .
4 .
Tør glasset af HP scanneren med fugtig køkkenrulle . Det kan hjælpe at skinne en lys over glasset . Dette vil gøre det skidt mere synlige . Tør omkring kanterne , være, men pas på ikke at tvinge nogen af snavs under revner af skanningen glas .
5 .
Lad glasset til tørre . På grund af alkohol i vinduespudser, er dette kun kommer til at tage et par øjeblikke . Når den er helt tør , kan du tænde den igen, og tilslut den til computeren .


Previous:den bedste måde at rengøre musen til computeren Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change