hvordan man kan regne ud , hvor meget hukommelse til at købe til min computer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-24

Den hukommelse eller RAM i computeren kan være en af de største faktorer for hvor hurtigt det håndterer anmodninger , kører programmer og gør mange af sine opgaver . Hukommelsen er normalt ikke dyrt , men hvis du er på et begrænset budget , vil du ønsker at finde ud af præcis hvor meget hukommelse din computer har brug for at gøre alle de jobs , du planlægger at give det . Hvis du har råd til det , du ønsker at få så meget hukommelse som muligt , men du også nødt til at forstå , at der er nogle begrænsende faktorer

Instruktioner


1 .
Undersøg, hvor meget hukommelse du har . Dette bør være noteret på specifikationen du modtog , da du købte din computer . Du kan også gå til Kontrolpanel og klik på " System ", der vil liste mængden af RAM .
2 .
vide, hvor meget hukommelse computeren kan holde . Du bliver nødt til enten at kigge i manualen til dit bundkort , eller kontakt producenten for at finde ud af , hvor meget hukommelse din computer kan bruge . Du har som regel en eller to slots , men bundkortet har en hukommelse grænse .
3 .
Se på hvor meget RAM du har brug for . Se på de anbefalede RAM beløb for dine mest komplicerede program eller spil , og få mindst lige så meget hukommelse . Husk, at Windows XP ikke kan udnytte meget mere end 3 GB RAM.


Previous:udstyr, der bruges til at bygge en computer Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change