hvordan man kan teste en bærbar computer til børn

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-25

I den digitale tidsalder , har indførelse af børn til computere på en ung alder bliver en almindelig praksis . Men som med alle andre kilder til information og underholdning nogensinde opfundet af mennesket , der er teknologi , der kan være for kompliceret for børn , alt for svært at regne ud . Der er endda hjemmesider tilgængelige via edb , at du ikke ønsker dine børn at blive udsat for .
Med lidt venlig vejledning og computer know -how , kan du teste dit barns bærbare computer til at sikre det kid-venlig og sikker for alle aldre .

Du skal bruge:
Hjemmeside-blokering software
. Anti-virus software .
Mozilla Firefox ( eller tilsvarende ) .


1 .
Test din laptop grundigt for hjemmeside- blokering software og evner , herunder software og internet browser efter eget valg evne til at blokere usmagelige websteder . En hel del computere leveres med software designet til at beskytte de unge øjne mod uønsket oplevelser .
Hvis du ikke er tilfreds med din computers blokering magt, købe og installere en moderne kopi af website- blokering software på den bærbare computer.
Det ville være en umulig opgave at gå igennem og fylde din computers hjemmeside blackliste med web -adresserne på alle mulige grimme ting online , som du ikke ønsker dine børn ser , men ved at gøre forsknings-og vælge den bedste form for software til rådighed , får du den bedste chance muligt at gøre netop det .
Bemærk : De fleste af disse programmer har mulighed for at fastsætte en " forældrenes adgangskode " til at holde nogen fra at dreje filteret fra. Det anbefales stærkt at du benytter denne mulighed .
2 .
Gennemgå bærbare 's anti-virus software til effektivitet og up- to-date virus definitioner . Din software skal kunne blokere de fleste , hvis ikke alle , af stødende materiale fra dit barns øjne .
Hvis du ikke er tilfreds med den medfølgende software , købe og installere de mest up- to-date virus og anti-spyware -software , helst fra en mærkevare kilder som Lavasoft eller Norton . Dette vil sikre, at uanset hvor dit barn strejfer på internettet , virus og andre skadelige programmer kan ikke finde deres vej ind i dit barns computer .
Du kan indstille disse programmer til auto- opdatering af deres virusdefinitioner , samt auto-backup computerens filer, og det er stærkt anbefalet at du anvender begge værktøjer for maksimal sikkerhed dækning .

3 .
Test din webbrowser hjemmeside-blokering evner , som kunne være nyttige i blokerende steder glip af en af ovennævnte programmer . Dette værktøj kan generelt fundet under " Værktøjer '' menuen ved at navigere til " Privacy " fanen .
Hvis din browser ikke har mulighed for at blokere hjemmesider , eller ikke er omfattende nok , installere en web browser med anti-reklame muligheder (som Mozilla Firefox ) eller en browser med tilsvarende evner .
Ved at bruge " Add- On " -funktionen i Firefox , som ligger i menuen "Funktioner" , kan du blokere alle Flash -baseret reklamer , der vil bremse den bærbare computer og muligvis udsætte dit barn til noget, du ikke bryder sig om .
4 .
Test af alle funktioner på computeren for brugervenlighed og funktionalitet til en person dit barns alder . Den bedste måde at gøre dette på er ved at teste , mens forsøger at se gennem dit barns øjne .
tage hensyn til grænserne af deres computer viden og forsøge at påtvinge de samme grænser for jeres eget sind . Derefter tester bærbare computer og se, om noget ville være forvirrende eller uløselige for dit barn , eller hvis der er nogen ubevogtet system værktøjer , at hvis manipuleret med , kan beskadige computeren .
fleste operativsystemer har en standardindstilling , at " skjuler " system folders. Simply instruere dit barn ikke at åbne for disse mapper , så de ikke ødelægger computeren , er en god og enkel måde at sikre den bærbare pc's interne integritet .

gode råd og advarsler


  • Nogle gange strengere sikkerhedsforanstaltninger kan kollidere og skabe problemer . Test funktioner i din anti -virus og website-blokering software grundigt .


  • Previous:hvordan man finder en dsl ip-adresse Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change