hvordan man kan tilslutte en bærbar computer til et stereoanlæg receiver

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-29

Måske er du se nogle streaming video på din bærbare computer , eller måske er det streaming online radio , der er fanget din interesse . Hvis du ønsker at forbinde din bærbare computer til dit stereoanlæg receiver , så du kan få en sjovere lytteoplevelse , skal du følge nedenstående trin . Det er ganske simpelt og kræver ingen særlige færdigheder eller fancy udstyr . Chancer er udmærket, at du vil have det op at køre meget hurtigt , når du har fundet ud af , hvor nemt det er

Du skal bruge: .
laptop med line lyd-og /eller hovedtelefonstik udgange .
Stereo receiver med en gratis sæt (venstre og højre kanal ) af audio -indgange .
Et 1 /8 " Y-adapter , stereo mini-jack -til-RCA-stik .


1 .
Find den linje-output og /eller hovedtelefon udgang stik på din bærbare computer . De vil normalt være på den ene eller på bagsiden af den bærbare computer . Indimellem kan de være placeret på frontpanelet så godt, selv om dette er mindre udbredt .
to .

Find en ledig par af audio -indgange på dit stereoanlæg receiver . fleste stereo modtagere vil have disse på bagpanelet udelukkende , selvom nogle kan have en enkelt ekstra sæt på frontpanelet så godt. Du kan se ekstra video -stik ved siden af disse , der vil være gul . Lydstik er normalt farve-kodet rød ( højre kanal ) og hvid ( venstre kanal ) .
3 .
Undersøg din Y-adapter . Du bør se at den ene ende er sort . Dette er den ende , der udgør bunden af " Y. " De andre to ender skal være rød og hvid .
4 .
Sæt den sorte ende af Y-adapteren i din linje produktion eller hovedtelefonudgang på din bærbare computer . Hvis du har begge typer stik på din bærbare computer , skal du bruge linjen output. Hovedtelefonstik er knyttet til en forforstærker , der fremmer sunde før det er skubbet ind i dine hovedtelefoner . Da din stereo receiver er en forstærker så godt, er der ingen grund til at dobbelt behandle lyden , medmindre du ikke har andet valg .
5 .
Sæt den røde ende af Y-adapteren i tilsvarende røde stik på dit stereoanlæg receiver . Sæt den hvide ende af Y-adapteren i de tilsvarende hvide stik på dit stereoanlæg receiver .
6 .
Vælg den korrekte indgangskilde på din receiver . Stikkene , du har tilsluttet din Y-adapter i på modtageren skal mærkes med en kilde , såsom " AUX 1 " eller " AUX 2 " eller måske endda " COMPUTER . "Når du har valgt den rette kilde , skal du være i stand til at høre lyden fra din computer , og du kan justere lydstyrken og tweak bas , diskant og andre attributter , som du vil .

Tips og advarsler


  • Hvis du ikke har det Y- adapter, du har brug for i dit hus , de er nemme at finde næsten overalt , der sælger hjemmeelektronik. Major kædebutikker såsom Best Buy bære disse , ligesom Radio Shack , men hvis der er en lokal butik , der sælger hjemmelavede lyd eller edb -udstyr , bør de have disse så godt. De er som regel ganske billig .


  • Previous:hvad er GB på flash -drev ? Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change