hvordan man kan tilslutte en projektor til en bred skærm bærbar

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-09-22

LCD projektorer er hurtigt ved at blive en populær og fælles metode til at præsentere information til store grupper , specielt i uddannelse og erhvervsuddannelse indstillinger . Ved hjælp af en projektor reducerer behovet for store mængder af trykte materialer , hvorved din samlede omkostninger at præsentere information til din gruppe . Tilslutning af en projektor til dit widescreen laptop er en hurtig og enkel proces

Du skal bruge: .
LCD -projektor
. Bærbar computer .
VGA- video kabel .


1 .
Sluk for strømmen til både den bærbare computer og LCD- projektor for at mindske risikoen for elektrisk stød eller en spændingsbølge når der forbinder de to enheder .
2 .
Sæt den ene ende af VGA -video kablet i den bærbare lyse blå 15-pin VGA -video -port , og den anden ende til LCD- projektor .
3 .
Tænd både den bærbare og LCD- projektor . Den bærbare computer vil automatisk registrerer LCD -projektor 's tilstedeværelse og installere den nødvendige driver software til maskinen . De fleste laptops kommer prækonfigureret med chauffør software til de mere populære projektoren mærker . Hvis din bærbare computer ikke allerede har de rigtige drivere til at køre projektoren , skal du indsætte den cd- rom , som ledsager projektoren ind i din bærbare CD- drev, den bærbare computer vil automatisk søge på cd-rom til de nødvendige drivere .
4
Find " Monitor /Projector "-tasten på din bærbare computer . ikonet ligner to skærme eller tv-apparater . Tryk og hold " Funktion " tasten på din bærbare computer , og tryk derefter på " Monitor /Projector " knappen for at starte overførsel af din video signal til LCD-projektor .


Previous:hvordan man designer store , hurtige computere Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change