hvordan man kan vise fotos fra en bærbar computer til en projektor

Indlæg af Alice Christensen     opdateret: 2011-09-24

Den nemmeste måde at vise billeder fra din bærbare computer til en gruppe af mennesker er gennem brug af en LCD- projektor . Tilslutning af en projektor til din bærbare computer er en ret simpel procedure , og de fleste moderne bærbare computere er forudinstalleret med software til at acceptere en projektor udgang

Du skal bruge: .
Bærbar computer
. LCD- projektor .
VGA- video kabel .
Projektor skærmen .


1 .
at forhindre en gnist eller elektrisk bølge , når du tilslutter videoen kabler, skal du sørge for , at både den bærbare og LCD- projektor er slukkede .
2 .
Sæt den ene ende af VGA- video kabel i den bærbare computer havnen og den anden ende i projektoren . VGA- video -porten på den bærbare computer er lyst blå farve.
3 .
Tænd den bærbare computer og LCD- projektor . Din bærbare computer vil automatisk finde projektoren og begynde at forberede videosignalet . Der kan være en lille forsinkelse , som den bærbare computer konfigurerer videosignalet til at svare til projektorens formåen .
4 .
Tryk på den relevante funktion tasterne på din bærbare computer for at aktivere videoudgangssignalet . De fleste bærbare computere er konfigureret på samme måde , og de mest almindelige nøgle er en med et ikon , der ligner to computerskærme eller fjernsyn på den . LCD- projektor vil straks begynde at transmittere billeder fra din bærbare computer skærmen på projektoren skærmen via videokablet .
5 .
Åbn den relevante mappe på din bærbare computer , som indeholder billeder og fotografier, som du ønsker at dele med gruppen . Vælg hver fotografi ved hjælp af din bærbare computers fotofremviser software og billedet vil automatisk blive projiceret op på projektoren skærmen .

gode råd og advarsler


  • Viser ophavsretligt beskyttede billeder til en gruppe kan være en overtrædelse af føderale lovgivning. Sørg for, at du har den rette tilladelse til at vise beskyttet fotos eller andre billeder til en gruppe , før vi viser dem på projektoren.


  • Previous:nødvendige udstyr til at forbinde til internettet Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change