hvordan man opsætter modem software

Indlæg af Ingebeth Mosgaard     opdateret: 2011-09-08

Modemmer giver adgang til internettet via en bred vifte af infrastrukturer , herunder dial- up , kabel og DSL . Modemer skal have software installeret på den computer, der arbejder sammen med operativsystemet og forbindelsen til Internet Service Provider for at udføre opgaver på computeren , der kræver en internetforbindelse. Installation af et modem kræver meget lidt kendskab til computere og kan være afsluttet i en relativt kort tid

Du skal bruge: .
installationsCD
Ethernet- kabel ( ekstraudstyr ) .
USB-kabel ( ekstraudstyr ) .


1 .
Sluk computeren , før du udfører nogen forbindelse mellem den modem og alle kabler forbundet til modemmet .
2 .
Tilslut strømforsyningen , som er inkluderet med modem , i den korrekte holder på bagsiden af modemet og ind i og AC stikkontakt eller stikdåse .
3 .

Tilslut USB- eller Ethernet -kabler til de relevante porte på bagsiden af modemet og på bagsiden eller forsiden af computeren . Starte computeren . Tilslut modem til en telefonlinje for DSL og dial-up forbindelser og til en koaksialkabler linje for forbindelser, der giver højhastighedsadgang til internettet ved hjælp af kabel -teknologi .
4 .
Indsæt installations-cd- rom'en i cd-rom- drev . Installations-cd'en indeholder en let at følge skærmen sæt instruktioner , der vil installere modemet og indsamle oplysninger , så din computer kan kommunikere med modemet .
5 .
Genstart computeren , når installationsguiden er færdig .
6 .
Åbn en webbrowser , når computeren har genstartet og teste Internetforbindelsen.

gode råd og advarsler


  • Bemærk venligst , hvis du bruger DSL -teknologi til at forbinde til internettet, skal du købe et DSL- filter for hver enhed i hjemmet , der er sluttet til en telefonlinje for at undgå interferens mellem disse enheder og DSL -modem .


  • Previous:hvad er hardware & software ? Next:hvordan man åbner en postsættet     

    Kommentarer

    Code:
    change