hvordan man tilslutte en bærbar computer til en printer uden sin software

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-21

Hvis du har mistet eller forlagt den software , der fulgte med din printer , kan du tror , at det vil være umuligt at forbinder denne printer til din bærbare computer . Den gode nyhed er , at du rent faktisk vil være i stand til at slutte printeren-du behøver kun at tage et par enkle trin første

Du skal bruge:
Computer
. . Printer.
USB-kabel .
Internetadgang .


1 .
Log på din computer og navigere til hjemmesiden for printerproducenten . Klik på " Support og drivere " del af hjemmesiden , og find en printer driver til dit operativsystem .
2 .
Slut den firkantede ende af USB- kablet til bagsiden af printeren , og tilslut derefter den flade ende af kablet til en ledig USB -port på computeren . Sæt printeren i og magt for den.
3 .
Se det nederste højre hjørne af skærmen for den "Ny hardware fundet "vises . Dette er din tegn på, at operativsystemet har fundet printeren og installerer softwaren til det .
4 .
Klik på " Start " knappen , vælg " Indstillinger " og peger på " Printere og faxenheder . " Se efter at printeren blive opført . Hvis det ikke er der , skal du køre installationsprogrammet du har hentet fra producenten .


Previous:hvordan man spiller pc -software på en mac Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change