installere software til HP Deskjet 648c printer

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-09-01

Den DeskJet 648C er en af de nemmeste HP printer hardware -modeller til at installere . Med en opgraderet kapacitet , gør det muligt DeskJet 648C softwareinstallation der skal udføres af CD eller ved at downloade printerdrivere fra HP Support . Når driverne er føjet til den computer, hvor printeren skal installeres , selv den mindste tech-kyndige brugere kan få arbejdet gjort . Samlet set kan fuld softwareinstallation tage fem minutter

Du skal bruge: .
HP DeskJet 648C installations -cd eller downloadet software drivere .
HP DeskJet 648C USB sync kabel .

DeskJet 648C CD Installation


1 .
Sæt HP DeskJet 648C printerens installations -cd'en i computerens cd-rom drev . ( Hvis du ikke har denne cd til at få adgang til og hente printerens software og drivere , se afsnit 2 og 3 for alternative installationsmetoder . )
2 .
Klik på " Næste " efter HP DeskJet 648C installationsguiden velkommen åbnes . Læs og acceptere betingelserne i HP licensaftale.
3 .
Vælg det foreslåede HP indstillinger og anbefalede installationsmetode for at fuldføre processen . Alle DeskJet 648C software drivere vil blive tilføjet til din harddisk og operativsystem for at fastlægge sin netværksforbindelse .
4 .
Slut DeskJet 648C til computeren via USB eller parallel tilslutning kabel Når installationsguiden beder dig om at gøre det . Forbindelsen vil blive opdaget af guiden til at knytte printeren til softwaredrivere og computeren .
5 .
Klik på " Næste " efter DeskJet 648C forbindelsen er blevet opdaget .

6 .
Klik på " Afslut " knappen nederst i HP DeskJet 648C lukke skærmen for at afslutte installationen .

Hent og installer DeskJet 648C Drivere Online


1 .
Adgang til HP download webside i din internet browser ( se Resources ) .
2 .
Klik på sammenklappelige menulinjen under Vælg dit operativsystem del af HP DeskJet 648C oversigtsside .
3 .
Vælg navnet på dit operativsystem i liste over tilgængelige indstillinger . Hvis dit operativsystem ikke er angivet, skal du klikke på " jeg kan ikke se mit operativsystem "-linket under listen .
4 .
Klik på " Driver (1 ) " på operativsystemets software side for DeskJet 648C . Den software driver til dit styresystem vil være tilgængelig som download link .
5 .
Klik på " Download " for at opnå den DeskJet 648C software driver download link . Kør download-linket på din computer for at få adgang til HP installationsguiden . Følg trin 2 til 6 i afsnit 1 for at fuldføre installationen .

Installer DeskJet 648C Software Drivere via USB-tilslutning


1 .
Konfigurer DeskJet 648C hardware ved at tilslutte sin A /C -adapter i en stikkontakt . Derefter til magten på både printeren og computeren , som den vil blive installeret.
2 .
Slut DeskJet 648C USB- eller parallel -kablet til bagsiden af printerens hardware og i en af computerens USB -porte eller i den parallelle port på bagsiden af computeren .
3 .
Lad computerens styresystem i mindst 30 sekunder til et minut for at opdage de DeskJet 648C . Når forbindelsen er etableret, vil driverne blive installeret på computeren fra USB eller parallel forbindelsen automatisk . En indikation boks vil blive vist i nederste højre hjørne af skærmen over proceslinjen , efter at driverne er installeret korrekt .

gode råd og advarsler


 • Hvis du har yderligere problemer eller spørgsmål vedrørende DeskJet 648C softwareinstallationen , adgang til DeskJet 648C online support-websted til udvidet brugermanualer , hvordan-vejledninger og teknisk bistand.
 • trin i afsnit 3 kun fungerer med Windows Vista og Windows 7 operativsystemer .


 • Previous:hvordan man kan genoprette partition software Next:hvordan man åbner en postsættet   

  Kommentarer

  Code:
  change