nødvendige udstyr til at forbinde til internettet

Indlæg af Allan Busk-Mathiasen     opdateret: 2011-09-23

Tilslutning til internettet har masser af fordele , såsom at betale regninger online , tjekke e-mail , messaging venner , udstationering på fora , og meget mere . Hvordan får man den pågældende computer online selv ? Hvad alle har du brug for at få din computer til den elektroniske verden af oplysninger ? Slap ; denne artikel vil få dig der

Wifi Internet

En af de mest almindelige typer af Internet er, at Wi-Fi . . Du kan finde Wi-Fi i de fleste offentlige steder nu , såsom : restauranter , lufthavne og biblioteker . Den første steder at begynde at gøre Wi-Fi virkelig populære var kaffehuse . Folk kunne bringe deres bærbare computere og tjekke deres e-mail , når de drak deres kaffe . At komme videre til internettet med Wi-Fi , skal du bruge en trådløs adapter . Der er to slags adaptere , der er eksterne og interne . De fleste bærbare computere vil have trådløse kort bygget i dem for tilslutning til Wi-Fi , men hvis det ikke gør det, de gør trådløse adaptere , der passer til din USB- porte . Som offentlig Wi-Fi kræver at du er ude i offentlige områder , er den eneste type computer , som du kan tage med dig er en bærbar computer , så den eneste nødvendige udstyr til at bruge Wi-Fi er en bærbar computer og trådløs adapter .

Wired Internet

Trådløst internet er stor , men hvis du er hjemme og ikke ønsker at investere i trådløst netværk ( især hvis du kun har én computer ) , kan du lige har trådløst internet. De tre mest almindelige typer af trådløst internet er dial-up , DSL og kabel internet . Dial up er ældre og langsommere , men blot kræver et netkort , der har en indbygget i 56 k modem , en telefon -kabel, og en aktiv telefonstik . Det vil binde op telefonlinje , mens du er på internettet også , så du måske ønsker at have en separat telefonlinje bare for dial up . DSL og kabel er hurtigere , men kræver mere udstyr . For DSL du skal bruge et Ethernet- kort , et kabel til at gå fra Ethernet adapter til det eksterne modem , et eksternt modem , og en linje til at gå fra modemmet til telefonstikket . DSL ikke binde telefonlinje , da det kører på et andet signal end Dial up gør , så du vil stadig være i stand til at foretage opkald . Kabel Internet svarer til DSL i , at du skal et kabel til at gå fra computeren til eksterne modem , et eksternt modem , og et kabel til at gå fra modemmet til , men forskellen ligger i hvor kablet fra det eksterne modem går . I stedet for at gå til en telefonlinje , vil den stikket i dit kabel -stik til sin kilde til internettet.

Satellit Internet

Den sidste almindelige type af Internet er, at satellit internet . Dette vil kunne lide kabel-og DSL internet kræver et eksternt modem og kabler til at forbinde til modem til computeren , og et kabel for at gå til væg . Der er endnu en brik af nødvendigt udstyr til satellit internet selv . Du skal bruge en parabolantenne , som tjenesteudbyderen vil installere . Skålen vil være forbundet i din væg , og en ledning vil gå fra en væg stik ( forbundet til satellitten ) til en ekstern satellit modem . Så modemet opretter forbindelse til computeren .


Previous:hvordan du tilføjer en anden SATA harddisk til en computer arbejdsstation Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change