tilgængelige forhold til det samlede computerens hukommelse

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-09-21

I et Microsoft Windows -operativsystem , er der et hjælpeprogram kaldet "Task Manager ", og en af dens funktioner er notering hukommelse . "Tilgængelig " og " Total " hukommelse er opført , og mange brugere ønsker måske at vide , hvad disse rent faktisk repræsenterer

Hukommelse

Fysisk computerens hukommelse er hardware , hvor aktivt kører software , der opbevares for hurtig adgang processoren . Det er meget hurtigere end at bruge virtuel hukommelse , som ofte ligger på en langsommere harddisk .

Hukommelse i alt

Den samlede fysiske hukommelse i en computer er den samlede mængde af random access memory ( RAM ) er installeret i en computer . Dette er normalt mellem 512 megabyte og 4 gigabyte for en 32- bit Windows XP -operativsystemet.

Tilgængelig hukommelse

Den tilgængelige hukommelse er en indikation af den tilgængelige hukommelse , som ikke i øjeblikket anvendes af alle operativsystemer eller software processer .

Processer

Processer bruger computerens hukommelse . Processer er generelt applikationer eller operativsystemet tjenesteydelser og kører flere processer vil reducere mængden af tilgængelig hukommelse .

Overvejelser

En computer skal have en vis ledig hukommelse til optimal ydeevne . Hvis du opdager, at du ønsker flere computerhukommelse , så kan du overveje at opgradere din computers RAM .


Previous:hvordan man kan reducere hp scanner blænding om dokumenter Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change