typer af tonerpatroner

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-09-24

En tonerpatron er en lille , engangs printer apparatet er normalt lavet af støbt plast . Det holder udskrivningen medium ( toner ), der bruges i laserprintere eller fotokopimaskiner . Toneren i sig selv er en sort pulver lavet af fine plastik partikler , carbon og sort farvestoffer . Toneren er smeltet og smeltet til papiret ved en opvarmet tromme , skaber det udskrevne billede . Der er flere forskellige typer af tonerpatroner , som varierer i pris og samlet side output .

Original Equipment blækpatroner

Hvis du søger driftssikkerhed og længere bruger , skal du vælge en original patron . Printerproducenter levere en "ægte " toner med de maskiner , de sælger . Når toneren løber lave og den tid kommer til at erstatte disse enheder , omfordeling det oprindelige mærke patroner fra printerproducenten kan repræsentere en betydelig omkostning for brugerne . Men disse " Original Equipment Manufacturer " eller OEM patroner plejer at give den højeste koncentration af toner , så det højeste antal sider , og den bedste kvalitet , før de skal udskiftes igen .

kopipatroner

For en lavere pris , skal du vælge en generisk patron , der leveres af en producent , der har specialiseret sig i kompatible patroner , sælge dem til en meget lavere pris end de originale udstyr , der tilbydes af printerproducenten . Anvendelse af generiske patroner , vil dog nogle gange ugyldig fabrikantens printer garanti . Den kompatible patron kan ikke matche udførelsen af OEM patronen . For at undgå krænkelse af patentrettigheder , kopipatroner har lidt forskellige design , farve eller toner koncentration , og giver normalt en lavere samlet side produktion.

genopfyldte patroner

For de laveste omkostninger , kan nogle tonerpatroner også genfyldes med toner uden udskiftning af patronen . Detailhandlende, der udbyder printere og dele har ofte en stand eller mod dedikeret til denne proces . Stand-alone butikker også specialiseret i cylinderampul påfyldninger. Der er ikke patentkrænkelse problem , selv om nogle printerproducenter forsøge at afskrække brugere fra genpåfyldning deres tonerpatroner . Fordi køberen ikke har nogen kontrol over de anvendte kvaliteten af toner , kan refills påvirke driften af patronen , og i nogle tilfælde forhindres i at operere . Omkostningerne, er imidlertid mindre end køb af en original eller generiske patron .


Previous:computer byggekvalitet tjekliste Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change