udstyr, der bruges til at bygge en computer

Indlæg af Birthe Møller     opdateret: 2011-09-24

Opbygning af en computer kan være et sjovt projekt , der lærer dig om de indre funktioner i et edb -system . Selv om det kan synes udfordrende , er det faktisk en simpel proces , når du har alle de nødvendige dele . Følgende liste indeholder de mindstekrav dele er nødvendige for at samle din egen computer .

Barebones Kit

En barebones kit indeholder normalt computerens kabinet , bundkortet , Central Processing Unit ( CPU ) , en køleplade , en ventilator og strømforsyningen . Disse dele kan alle købes separat , men køber dem i en pakke sikrer , at bundkortet vil passe ind i sagen , CPU vil passe til bundkortet og varmen vask og blæser passer til CPU'en.

Hard Drive

Harddisken er det vigtigste lagerområdet af computeren . Du skal bruge dette til at installere dit operativsystem og andre programmer . Det er også her du vil gemme data og filer . Vælg din harddisk baseret på to vigtige faktorer , størrelse og type . Hvis du har planer om lagring af en stor mængde af multimediefiler , skal du installere en stor ( 350GB eller større ) harddisk . Du vil også nødt til at vælge på grundlag af det serielle kabel , der forbinder din harddisk til bundkortet . Tjek dit bundkort for at se om du har brug for en SATA harddisk , en SCSI- harddisk eller en IDE -harddisk .

Optisk drev

Det optiske drev er cd -eller dvd- drevet . Dette bruges til at installere operativsystemet og andre programmer , og ligesom harddisken , skal du sørge for, at den type serielle tilslutningskabel anvendes til optiske drev matcher bundkortet .

Additional Dele

Når køber din computer dele , for at se se, om dit bundkort har en on- board grafikkort , lydkort og netkort ( NIC ) . Hvis disse komponenter ikke er knyttet til bundkortet , skal du købe dem separat .


Previous:hvordan man kan opgradere og reparere bærbare computere Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change