Silverlight 4 værktøjer

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-03

Microsoft Silverlight er en udviklingsplatform til formål at skabe rich media applikationer til internettet . Silverlight kører som en plugin i mange moderne browsere og operativsystemer, der tillader applikationer at blive kørt direkte i browservinduet . At være en proprietær Microsoft- produkt , er Silverlight applikationer oftest skabt ved hjælp af Microsoft -værktøjer , men der er andre muligheder også .

Visual Studio

Microsoft Visual Studio er den anbefalede udviklingsmiljø for Silverlight . Bibliotekerne og værktøjer til udvikling af Silverlight applikationer er inkluderet i udgivelsen af Visual Studio 2008 Service Pack 1 . For dem der kører Visual Studio 2010 , tilbyder Microsoft en gratis software pakke kaldet Silverlight værktøjer , der giver alt det nødvendige for at udvikle Silverlight applikationer . Begge Visual Studio 2008 og 2010 tilbyder omfattende debugging og udvikling funktioner, herunder en interaktiv UI design visning. Fra 2010 , koster Microsoft Visual Studio 799 dollars .

Visual Web Developer

Microsoft Visual Web Developer er et værktøj inkluderet i Microsofts Visual Studio Express . Det giver meget af den funktionalitet Visual Studio i en forenklet brugervenligt udviklingsmiljø . Den er udstyret med en What You See er hvad du får ( WYSIWYG ) interface giver brugerne mulighed for at designe Silverlight applikationer ved at trække og slippe elementer direkte ind i deres ansøgning . Visual Web Developer også indeholder en kode udsigt til redigering Silverlight kildekode samt HTML og CSS . Fra 2010 , er Microsoft Visual Web Developer og Visual Studio Express gratis at downloade og bruge .

ESL

Eclipse værktøjer til Microsoft Silverlight ( ESL ) er en Silverlight udviklingsmiljø baseret på Eclipse IDE . At være baseret på Eclipse IDE , ESL har en kraftfuld indbygget kode editor, der understøtter syntaks fremhævning samt kode færdiggørelse . ESL også en compiler stand til at skabe web- og desktop- Silverlight applikationer , samt en debugger til diagnosticering og rette fejl . ESL er et open source projekt, der er helt gratis at downloade og bruge , men kan have begrænset brugerstøtte .


Previous:hvordan man kan output anførselstegn i VBS Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change