anvendelsen prototype udviklingsstrategier

Indlæg af Annette Dalgaard     opdateret: 2011-10-16

I vores højteknologiske verden , er behovet for hurtigere applikationsudvikling givet anledning til mange nye teknikker og strategier . To af de mest anvendte metoder er vandfaldet metoden og agile metode . Afhængigt af hvilken type af ansøgningen , omfatter de tre mest anvendte prototype strategier : . papir prototyper , visuelle prototyper og interaktive prototyper

Waterfall Metode

Den traditionelle prototyping -metoden , eller vandfald metode indebærer færdiggørelsen af enkelte faser for . Den metode, begynder typisk med en analyse af ansøgningen krav og fortsætter gennem design og udviklingsfasen . Efter udvikling er anvendelsen sættes gennem afprøvning , gennemført for kunden og potentielt bevares, hvis ændringerne er nødvendige.Prototyping i vandfaldet metoden sker typisk i kravet analyse og design stadier , kan dog fortsætte ind i udviklingsfasen . Effektiv prototyping er vigtigt i vandfaldet metoden , fordi metoden giver meget lidt tid til overdreven ændringer og fornyelse.

Agile Metode

Den agile metode applikationsudvikling er en iterativ udvikling cyklus , der producerer applikationer hurtigt og har en høj fleksibilitet for at indarbejde nye ændringer . Den agile cyklus skridt omfatter forestille , samarbejde , udforske , implementere og tilpasse sig. Fleksibiliteten i agile metode gør det muligt for applikationsudvikling til at tilpasse sig kundens skiftende behov .prototypefremstilling strækker sig over hele udviklingen cyklus i agile metode , men er meget effektiv i tidligere iterationer at identificere krav spørgsmål . Fordi agile strategi kræver konstant prototyping og gentagelser , kan en kunde bedre evaluere produktet med bestemte intervaller i udviklingsprocessen , snarere end at lægge det endelige produkt af vandfaldet metode til evaluering .

Papir Prototyper

Papir prototyper , også kendt som wireframe prototyper , er en af de enkleste former for prototyper . De består ofte af generel anvendelse krav , input, output og brugergrænseflader . De fleste papir prototyper har ingen plan for interaktion , men er hurtigt produceret og stærk i tidlige udvikling .

Visuel Prototyper

Visual prototyper bruge displayet elementer at vise , hvordan en ansøgning ville se når det står færdigt . Visuel mock-ups er vigtige for at analysere konstruktionsfejl og ændring æstetiske og tekniske krav . Selv om kraftige i deres brug som et design test , behøver visuelle prototyper ikke indeholde nogen funktionalitet og er derfor mere magtfulde i udformningen afdelinger over tekniske afdelinger .

Interactive Prototyper

Interactive prototyper viser en grundlæggende simulering af en ansøgning . En interaktiv prototype anvender en kombination af visuelle prototyper og grundlæggende funktionalitet til at simulere strømmen af samspillet mellem bruger og anvendelse . For eksempel kan en bank webprogram interaktiv prototype bruge en række mock-up hjemmesider med almindelige falske bankoplysninger til at simulere en potentiel bruger oplevelse .Interaktiv prototyper er dyreste , fordi de kræver mest tid at udvikle sig. Selv om de ikke er sande fungerende prototyper , de har potentiale til at være den bedste løsning for anvendelse prototyping .


Previous:hvordan du tilføjer multi kolonne data til listefeltet adgang Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change