designprojekt emner i Visual Basic

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-10

Visual Basic kontrolpanel giver mulighed for at oprette projekter og moderat brugergrænsefladen . Programmer og spil kan designes ved at åbne mulighed værktøjslinjen og kan testes og henrettet . Brugere kan finde mange forundersøgelsens emner via internettet og skabe deres egne applikationer nemt .

Overhead Shooter

Den forundersøgelsen Overhead Shooter benytter mange avancerede grafiske funktioner i Visual Basic som AutoRedraw at opdage , hvis grafikken automatisk trækkes igen . Den skinnende kurven områder er udviklet ved hjælp af DrawMode funktionen af Visual Basic . Udformningen del af spillet er gennemført for at anvende stil , afhængig af spil niveauer . Den funktion af automatiske konfiguration af billederne afhængig svingene i skoven varetages af Scale funktionen af Visual Basic . Dette projekt kan håndteres via standard Visual Basic Grafik Bibliotek .

Pac-Man

Pac-Man er et meget populært spil . Gennem Circle Grafik biblioteket og relaterede funktioner , kan de moduler og spilniveauer blive udformet. Den Rotation funktion sikrer den stil og grafik forbliver konsistente når bevægelser finder sted. Skalaen mode bibliotek funktion tilføjer sprødhed til animationen og automatisk justerer størrelse til sin oprindelige form , når en rotation er lavet i stien . Særlige slående træk er tilføjet under muren kollision. Spøgelser og Pac-Man er udviklet og testet i VB udførelse miljø og sikre den grafiske funktioner er skaleret til at indgive ansøgning, screen- uafhængig .

Mario

Det er lettere at designe Mario brugergrænseflader , skove og strukturer af forskellige tegn let gennem Tegn og Scales funktion . Strukturen af slottet er designet ud fra Point -funktionen for at få et kig og fornemmelsen af et slot . Skalering tilstand er anvendt på baggrund til at designe ser konsekvent på skærmen . Den Pset Funktionen anvendes på Mario Project giver den ekstra fleksibilitet i fastsættelsen af farven på specifikke punkter . Denne funktion er synlig i forbindelse med udarbejdelsen af de forskellige former af det onde figurer i spillet .


Previous:hvordan man bruger data på en rutediagram Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change