faktorer i dokumentationen fase af programmet udviklingsprocessen

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-24

Dokumentationen fase af et programmeringssprog udviklingsproces indebærer skrivning af små noter eller notater til at forklare en bestemt del af koden . Denne fase kan enten ske ved afslutningen af udviklings -processen , eller ved siden af oprettelsen scenen .

Tilgang

En vigtig komponent i forhold til dokumentation fase er inddragelse af tilføjelser og den rette placering for deres kode i ansøgningen . Forudsat pladsholdere for fremtidige tilføjelser forenkler lokalisere stedet og placerer en påmindelse for en tilbagevenden til det punkt .

Bugs Fejl

Dokumentation bør også omfatte en liste over alle kendte bugs og fejl og potentielle steder, hvorfra de kan stamme . Ligesom Derudover lister , giver disse fejl og fejllister programmører med en påmindelse for nuværende eller fremtidige arbejde og en bedre idé om , hvor de fejl og fejl er ved at blive skabt .

Læsbarhed

En af de største faktorer for den dokumentation scenen i et programs udvikling livscyklus er læsbarhed programmeringen for nuværende og fremtidige programmører . Ved at tilføje noter og notater ved siden af programmering , kan en udvikler oprette en brik -by -stykke brugsvejledning og beskrivelse af, hvordan programmet virker . Dette kan øge produktiviteten , hvis koden er genbruges på et senere tidspunkt eller sælges til en sekundær selskab for ændringer og integration .


Previous:hvordan man designer et computerspil -program Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change