gamle bærbar bruger

Indlæg af Jannik Riis     opdateret: 2011-10-01

Det er trist men sandt . Til sidst , selv de bedste computer får en lidt gammel . Bærbare computere er ingen undtagelse . Der endelig kommer en tid, hvor du kan simpelthen ikke gøre , hvad du skal gøre på din bærbare computer . Du behøver dog ikke at forvise den til papirkurven bunke . Afhængigt af hvad , hvis noget er galt med din bærbare computer , er der stadig muligheder for at få nogle bruge ud af din gamle ven .

andet Monitor

Hvis man antager skærmen på din bærbare computer stadig fungerer , kan du sætte den på god brug som en anden skærm . To skærme kan bidrage til at øge produktiviteten og lette multitasking . Mange mennesker , der har job, der indebærer åbning mange vinduer eller programmer kan drage fordel af at bruge en anden skærm , hvilket gør kører både et tekstbehandlingsprogram og en browser eller et programmeringsmiljø og dokumentation på samme tid.

Kør Linux

Mens din bærbare computer kan ikke være i stand til at håndtere de nyeste programmer , operativsystemer og grafikkort , kan det sandsynligvis køre Linux . Du kan slå alle , men de ældste laptops ind i en Linux-maskine . Hvis alt hvad du vil gøre med din bærbare computer er tjekke e-mails , skrive og få adgang til internettet , er der flere forskellige former for open-source Linux -versioner kan du installere og køre . Et af de mest populære er Ubuntu , en gratis Linux- operativsystem. En lettere installation er Puppy Linux , som ikke blot kører let , men er også så lille den kan transporteres rundt på en cd eller USB -flashdrev .

Sælg Dele

Selv hvis din bærbare computer ikke kører længere , Du kan stadig få brug ud af det ved at trække i dele og sælge dem . Bundkortet , ram , harddisk og A /C adaptere kan være værd penge til en anden . Butikker måske eller måske ikke tage gamle dele fra dig , men du kan altid prøve eBay .

Freecycle

Mange skoler kan ikke bruge forældede laptops noget mere , end du kan , men hvis du kigger rundt , kan du sikkert finde nogen, der kan drage nytte af din computer , især hvis de ikke ønsker det for mere end e-mail , chat og web surfing . Familiemedlemmer kan have gavn af din gamle bærbare computer , og hvis du ikke personligt kender nogen , der ønsker det, kan du altid Freecycle det . Den Freecycle består af små grupper over hele USA , og chancerne er , at hvis du tilbyder din bærbare computer , uanset hvor forældet du synes, det er , en anden nærliggende ville elske at snuppe det op .


Previous:hvordan man får xp til at genkende en satanisk dvd-drev Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change