gratis computer programmering uddannelse

Indlæg af Dan Dejligbjerg     opdateret: 2011-10-09

Alle niveauer af programmører , fra de håbefulde videospil coder til professionel hjemmeside designer , kan drage fordel af en supplerende uddannelse . Internettet er en værdifuld ressource for gratis træningsprogrammer

College Kurser

MIT nylig lancerede OpenCourseWare projektet , hvilket gør tilgængelige for offentligheden alle MIT 's kursusmateriale uden omkostninger . The Open University og Åbne Undervisningsressourcer både tilbyder gratis online seminarer ( se Referencer ) . Selvom uddannelsen vil ikke kunne en studerende til en formel grad , at undervisningsmaterialet er værd at investere i tid .

Q A websteder

Peers inden for det område også gøre store lærere. Stack Overflow er en af de største spørgsmål og svar sites , så programmører på alle niveauer at søge bistand fra kolleger entusiaster såvel som fagfolk ( se Referencer ) . Sitet er et samarbejdsprojekt , afhængigt af brugerne selv at bevare integriteten af oplysningerne.

Tutorials

bevæget sig væk fra det uformelle spørgsmål og svar site , kan tilflyttere til en computer sprog at lære det basale ved at se et web-baseret selvstudium . TechTutorials tilbyder en imponerende samling , med tusindvis af timers træning til rådighed ( se Referencer ) . Emner varierer meget , med bistand i kategorier som avancerede flash udvikling og introduktion til HTML .


Previous:hvordan man kan tilpasse adresselinjen i Google Chrome Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change