hvad er det jms objekter, der er fremstillet via JNDI ?

Indlæg af Alice Hansen     opdateret: 2011-10-28

Du skal bruge:
Nova Development Art Eksplosion Publisher Pro

Java er et programmeringssprog , der anvendes i en lang række områder . Sproget er anvendelige til virksomhedsapplikationer , spil og kunde-baseret software . Java Navngivning og Directory Interface ( JNDI ) arbejder sammen med Java Messaging Service ( JMS ) til at give messaging -funktioner med en samlet navngivning tjeneste .JMS objekter kan indeholde besked køer , budskab forbrugere og tilslutning fabrikker .

Beskedkøer

En besked kø er en afgørende komponent i en JMS objekt . Besked kø fungerer som beholdere til alle indgående meddelelser, der venter på at blive behandlet . En kø fungerer som en First -In-First-Out ( FIFO ) struktur , hvor beskeder, der ankommer først behandles først .

besked Forbrugerne

Message forbrugere proces hver meddelelse i meddelelsen køen . De fjerner det første element fra meddelelsen køen , bestemme de nødvendige skridt for at modtage beskeden og processen meddelelsen. En besked vil forbrugeren gentage denne proces indtil meddelelsen køen er tom , eller det er standset .

Tilslutning Fabrikker

Forbindelse fabrikker er bundet direkte til JNDI . Objektet kaldes en fabrik , fordi det producerer forbindelser på anmodning af andre objekter . For eksempel , en besked forbrugeren, hvis processer en besked og afgør den skal gøre et svar , vil det opfordre forbindelsen fabrikken for at oprette en forbindelse til en ekstern kilde via JNDI .


Previous:hvordan man åbner en NPP fil lavet af kunst eksplosion Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change