hvad er et program erklæring ?

Indlæg af Hanne Mølgaard Plasc     opdateret: 2011-10-27

Et edb-program erklæring er en instruktion for edb-programmet til at udføre en handling . Der er mange forskellige typer af udsagn , der kan gives i et edb- program for at direkte aktioner programmet udfører eller til at styre den rækkefølge, de aktioner, der gennemføres i.

Funktion

Et program erklæring fortæller computeren at gøre noget. Det kan være så simpelt som at tilføje to tal sammen, eller så komplekst som at forbinde til en server via internettet .

Typer

Der er mange typer af programmer udsagn , som du kan finde i en typisk edb-program . Opgaven udsagn bruges til at tildele en værdi til et program variabel . Flow kontrol-erklæringerne hjælpe direkte i hvilken rækkefølge udsagn udføres . Iteration udsagn instruere programmet til at gentage en række udsagn et bestemt antal gange . Disse er blot nogle af de typer af erklæringer til rådighed for en programmør .

Overvejelser

Der er mange forskellige programmeringssprog , og hver har sin egen acceptabelt format for programmering udtalelser . Et program erklæring , der fungerer fint i Java vil ikke nødvendigvis udføre den samme måde i Visual Basic .


Previous:hvordan man kan ændre rækkefølgen af vinduer DataGrid kolonner Next:hvordan man åbner en postsættet 

Kommentarer

Code:
change